Vlon Pro*Stitucioni Për Fundvit. Ja Sa Raste Janë Zbuluar LAJME


150730031411_prostitucion_624x351_thinkstock.jpg

Vlon Pro*Stitucioni Për Fundvit. Ja Sa Raste Janë Zbuluar​

LAJME
December 19, 2021Admin
Në 10 muajt e parë të këtij viti, gjithsej në të gjithë vendin janë evidentuar 32 raste të shfrytëzimit të pro*stitucionit. Vi*ktima të kësaj vepre penale janë kryesisht minorenet. Ato shfrytëzoheshin sek*sualisht nga persona më të mëdhenj në moshë, duke i mashtruar dhe kundrejt shumave të ndryshme monetare.
Referuar të dhënave statistikore nga Ministria e Brendshme, nga muaji Janar deri të muajin Tetor të këtij viti, janë evidentuar gjithsej 967 vepra penale të trafiqeve të paligjshme. Shtatori mban numrin më të lartë, me 150 raste. Janë identifikuar gjithsej 1.144 autorë, pjesa më e madhe e të cilëve kanë përfunduar në pranga e të tjerë të shpallur në kërkim.
Në kategorinë e trafiqeve të jashtëligjshme, përveç shfrytëzimit të pr*ostitucionit bën pjesë edhe tra*fikimi i të miturve, ku në 10 muaj janë zbuluar dhe parandaluar 12 raste. Për trafikimin e ar*mëve dhe municioneve janë zbuluar 17 raste gjatë këtij viti, ndërsa për tra*fikimin e mjeteve motorike, që mban edhe numrin më të lartë të veprave penale, janë evidentuar të total 162 raste.
VEPRAT PENALE TË KRYERA NË 10 MUAJ
Shfrytëzim pro*stitucioni 32 raste
Tra*fikimi i mjeteve motorike 162 raste
Tra*fikimi i armëve dhe municioneve 17 raste
Tra*fikimi i të miturve 12 raste
RASTET E TRA*FIQEVE TË PA*LIGJSHME
Janar 74
Shkurt 63
Mars 88
Prill 79
Maj 91
Qershor 95
Korrik 116
Gusht 98
Shtator 150
Tetor 113
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Heret paskan fillu me festu mileti. :p
 
Top