une shpall gare per moderator ne forum demokratike

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=eVVaqFDG6Fo

Burr gruja jote po ik para me ngroh krevatin,mos u vono rrugave burr.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=MOlzxfBSvp4
 
Burr gruja jote po ik para me ngroh krevatin,mos u vono rrugave burr.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=MOlzxfBSvp4

Erdha gru, nuk vonohem dhe e ngrohim bashke krevatin dhe gjithe shtepine :love::love::love:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ER1NXiS0bh0
 
Bejeni djalin. Jepini shancen te punoje.
 
Une jam pro :p
Po mire ca ke qe qesh tek komenti i pare? Ti dhe bebu?

Qeshjen e ka tjeter kush ekskluzivitet ne kete forum, mos i hyni ne pjese.

Urime legjenda
 
Do futemi greve urie deri sa Legjenda te marre graden e deshiruar.!!
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Sonte.

  Votat: 2 7.7%
 • 2-Më vjen të flas për ty

  Votat: 3 11.5%
 • 3-Eshte apo...!?

  Votat: 6 23.1%
 • 4-Mbete thjeshtë nje formë

  Votat: 2 7.7%
 • 5-Per ty

  Votat: 4 15.4%
 • 6-Femra

  Votat: 3 11.5%
 • 7-Magjishëm

  Votat: 2 7.7%
 • 8-Loren

  Votat: 4 15.4%
Back
Top