Tre shenjat e horoskopit më të këqija që nuk duhet të ziheni asnjëherë!

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Themelues
1693467324647.png

Bëni kujdes me këto tre shenja horoskopi!

Akrepi: Sigurisht që nuk dëshiron të ngatërrohesh me të. Nuk është shenja më agresive, por nuk e lë një luftë të kalojë ashtu. Ai mund të mos e harrojë kurrë, duke ju bërë të ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk do të jetë më e njëjta dhe në fakt mund të mos jetë. Akrepi është veçanërisht i ndjeshëm ndaj asaj që ai interpreton si padrejtësi ose fyerje, dhe nuk është intensiteti i zemërimit të tij, por kohëzgjatja e tij që duhet të keni frikë.
Luani: Është shenja e zjarrit që nëse e gjeni veten në konflikt me të, do t’ju hakmerret furishëm. Ai nuk e duron dot ndjenjën e kërcënimit nga asgjë, duke tronditur të tjerët me reagimin e tij të dhunshëm. Ai mund të mos qëndrojë gjatë i zemëruar si Akrepi, por do të sigurohet që t’ju lëndojë në mënyrën më të keqe.

Luani: Është shenja e zjarrit që nëse e gjeni veten në konflikt me të, do t’ju hakmerret furishëm. Ai nuk e duron dot ndjenjën e kërcënimit nga asgjë, duke tronditur të tjerët me reagimin e tij të dhunshëm. Ai mund të mos qëndrojë gjatë i zemëruar si Akrepi, por do të sigurohet që t’ju lëndojë në mënyrën më të keqe.

Demi: Kur ndizet tensioni mes jush dhe një Demi, ju keni të bëni me të gjithë ata që ai njeh dhe i do, ja sa e fortë është ndjenja e mbrojtjes ndaj të tjerët. Është gjithashtu një shenjë jashtëzakonisht kokëfortë dhe nëse është duke gabuar, do të jetë personi i fundit në planet që do ta pranojë. Në çdo rast, pasi ai është i famshëm për temperamentin e tij, në një luftë do të sigurohet që t’ju lëndojë thellë./TopChannel
 
Uaaa qenkam shume e keqe! :p
 
Dallohen dhe n forum kto shenjat 😂
 
Une jam akrepi,njeri shume fales dhe tolerues...donjehere mendoj se sme meritoni :p
 
Ruajuni demave lol 🤣🤣😆
E kam nga eskperienca.
Edhe virgot janë shum të kqinj kur i sheh me nerva.
Luani është i butë.
Kurse Akrepi.....mos o Zot 😭😭💔💔😥
Ah belaja qe tka gjet
Gjysma forumit dema e akrepa jon ;p
 
Shiko fotografinë 2202591

Bëni kujdes me këto tre shenja horoskopi!

Akrepi: Sigurisht që nuk dëshiron të ngatërrohesh me të. Nuk është shenja më agresive, por nuk e lë një luftë të kalojë ashtu. Ai mund të mos e harrojë kurrë, duke ju bërë të ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk do të jetë më e njëjta dhe në fakt mund të mos jetë. Akrepi është veçanërisht i ndjeshëm ndaj asaj që ai interpreton si padrejtësi ose fyerje, dhe nuk është intensiteti i zemërimit të tij, por kohëzgjatja e tij që duhet të keni frikë.
Luani: Është shenja e zjarrit që nëse e gjeni veten në konflikt me të, do t’ju hakmerret furishëm. Ai nuk e duron dot ndjenjën e kërcënimit nga asgjë, duke tronditur të tjerët me reagimin e tij të dhunshëm. Ai mund të mos qëndrojë gjatë i zemëruar si Akrepi, por do të sigurohet që t’ju lëndojë në mënyrën më të keqe.

Luani: Është shenja e zjarrit që nëse e gjeni veten në konflikt me të, do t’ju hakmerret furishëm. Ai nuk e duron dot ndjenjën e kërcënimit nga asgjë, duke tronditur të tjerët me reagimin e tij të dhunshëm. Ai mund të mos qëndrojë gjatë i zemëruar si Akrepi, por do të sigurohet që t’ju lëndojë në mënyrën më të keqe.

Demi: Kur ndizet tensioni mes jush dhe një Demi, ju keni të bëni me të gjithë ata që ai njeh dhe i do, ja sa e fortë është ndjenja e mbrojtjes ndaj të tjerët. Është gjithashtu një shenjë jashtëzakonisht kokëfortë dhe nëse është duke gabuar, do të jetë personi i fundit në planet që do ta pranojë. Në çdo rast, pasi ai është i famshëm për temperamentin e tij, në një luftë do të sigurohet që t’ju lëndojë thellë./TopChannel
Kot e kanë këto me një peshk- a - qen 😂
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top