Thumb - thumbon artiste dhe evente

Jeta

Anëtar i Respektuar
Emision ne internet i cili hap tematika dhe diskutime mbi eventet dhe artistet me te njohur ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe diaspore. Sarkazme dhe ironi.

Shikim te kendshem!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Redaktimi i fundit:
Titulli: Thumb - thumbon artiste dhe evente

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top