Të majtët nisin festën në Tiranë

Love

βeℓℓe â๓e

Ndërsa numërimi është drejt fundit, simpatizantë të Partisë Socialiste ka nisur të festojnë. Flamuj të Rilindjes, muzikë e lartë në makina ka filluar të qarkullojnë në rrugët dhe hapësirat e tjera publike në Tiranë.

festa e ps 2.jpg

Rezultatet tregojnë një diferencë të thellë të së majtës kundrejt së djathtës, ndërsa edhe urimet e para për fitoren kanë filluar për koalicionin Aleanca për Shqipërinë Europiane.
Shekulli


festa e ps.jpg
 
Top