Të diskutojmë rreth një personi.

Thnx Soul, e vlersoj mendimit tënd, po diçka negative do doja të dëgjoja rreth meje. Se kur do zihemi një ditë mos më thuash ti je kshu e ashtu lool. Paktën nxirri që tani
Haha!
Atehere sapo zbulova qe nuk njeh nje ane timen. Une, virtualisht jo e jo, por dhe ne jeten reale KURRE nuk hedh balte mbi dicka qe e kam pelqyer, dashur apo lavderuar! Edhe sikur te kete gjera negative apo kritika nqs nuk ti kam thene ne dite te mira nuk do i them ne dite te hidhura! Ajo qe me karakterizon dhe ja njoh vetes mire eshte se dhe sikur te keqiat e botes t'mi beje dikush, mbahem fort tek ato caste te gezuara te se shkuares dhe e ruaj kujtimin e embel. Une vec 1 "kritike" e kam patur rreth teje dhe mesa di ta kam thene ketu e shume kohe me pare ! :)
 
Haha!
Atehere sapo zbulova qe nuk njeh nje ane timen. Une, virtualisht jo e jo, por dhe ne jeten reale KURRE nuk hedh balte mbi dicka qe e kam pelqyer, dashur apo lavderuar! Edhe sikur te kete gjera negative apo kritika nqs nuk ti kam thene ne dite te mira nuk do i them ne dite te hidhura! Ajo qe me karakterizon dhe ja njoh vetes mire eshte se dhe sikur te keqiat e botes t'mi beje dikush, mbahem fort tek ato caste te gezuara te se shkuares dhe e ruaj kujtimin e embel. Une vec 1 "kritike" e kam patur rreth teje dhe mesa di ta kam thene ketu e shume kohe me pare ! :)
Un e di që ti buron mirësi ❤️
Sa për temën është hapur mendoj ne kontekst shakaje,andaj thash dhe ashtu. ??
 
Tek episoda ime spaska asgjë lool
Vajza në problem të thellë identiteti,herë me emrin chupa herë me emrin vajza e pa vendosur,smirushe kalibri,një personazh me inteligjencë të ulët, që urren cicat e bebws, e luhatshme, e pamëshirshme.Një njeri që arriti të hedh celularin e saj në fushën e lojës kundër polonisë jo se kishte ndonjë pakënaqsi me golin,por vetëm se vetëm celulari i mundësonte të shifte cicat e mdhaja të bebus e në sfondin e celularit të saj qëndronte imazhi i vet me cica të vogla lol lol harrova dhe manipulatore sondazhesh
 
Vajza në problem të thellë identiteti,herë me emrin chupa herë me emrin vajza e pa vendosur,smirushe kalibri,një personazh me inteligjencë të ulët, që urren cicat e bebws, e luhatshme, e pamëshirshme.Një njeri që arriti të hedh celularin e saj në fushën e lojës kundër polonisë jo se kishte ndonjë pakënaqsi me golin,por vetëm se vetëm celulari i mundësonte të shifte cicat e mdhaja të bebus e në sfondin e celularit të saj qëndronte imazhi i vet me cica të vogla lol lol harrova dhe manipulatore sondazhesh
Prap ti 🤣
 
Vajza në problem të thellë identiteti,herë me emrin chupa herë me emrin vajza e pa vendosur,smirushe kalibri,një personazh me inteligjencë të ulët, që urren cicat e bebws, e luhatshme, e pamëshirshme.Një njeri që arriti të hedh celularin e saj në fushën e lojës kundër polonisë jo se kishte ndonjë pakënaqsi me golin,por vetëm se vetëm celulari i mundësonte të shifte cicat e mdhaja të bebus e në sfondin e celularit të saj qëndronte imazhi i vet me cica të vogla lol lol harrova dhe manipulatore sondazhesh
E di që më do, por kot e ke :p
 
Top