Të diskutojmë rreth një personi.

Çfar mendimi keni për @Bebw ,si ju duket qëndrimi i saj në forum,a po jep ajo maksimumin apo ka ende për të dhënë?, cilat janë veçoritë që e karakterizojnë.
Pasi të diskutojm 2-3 dit për @Bebw bebw zgjedh personin e rradhës,që do jet @Vajza? :rolleyes:
S'u lodhe t'u diskutuar për mua, e t'u hap tema rreth meje ti lool. Aq fiksim të paskam mbetur, o katil o kafshë lool
 
Çfar mendimi keni për @Bebw ,si ju duket qëndrimi i saj në forum,a po jep ajo maksimumin apo ka ende për të dhënë?, cilat janë veçoritë që e karakterizojnë.
Pasi të diskutojm 2-3 dit për @Bebw bebw zgjedh personin e rradhës,që do jet @Vajza? :rolleyes:
Faqe pite faleminderit për këtë temë kaq të bukur për diellin tuaj forumorë ??
Jam kurioze tani ??
 
S'u lodhe t'u diskutuar për mua, e t'u hap tema rreth meje ti lool. Aq fiksim të paskam mbetur, o katil o kafshë lool
Me gjith ate përshkrim me pjesën tënde u kape? Egoiste e pa mëshirshme! E anashkalon @Bebw -n si të ishte një leckë!! Spo të them më shumë se do ti them kur të diskutohet për ty lol lol
Un thjesht dhash mendimin tim se çfar do zgjedhte bebw ,por mund zgjedhi dhe @Yara -n , tani do më akuzosh se jam fiksu me @Yara ? Lol
Nejse
Meqense ske guxim tja thuash bebwt se e urren se i ka cicat më tmdhaja se tuat,po e nis un me rrëfy për diellin forumor që na ka driçu ambjentin...pas pak
 
Me gjith ate përshkrim me pjesën tënde u kape? Egoiste e pa mëshirshme! E anashkalon @Bebw -n si të ishte një leckë!! Spo të them më shumë se do ti them kur të diskutohet për ty lol lol
Un thjesht dhash mendimin tim se çfar do zgjedhte bebw ,por mund zgjedhi dhe @Yara -n , tani do më akuzosh se jam fiksu me @Yara ? Lol
Nejse
Meqense ske guxim tja thuash bebwt se e urren se i ka cicat më tmdhaja se tuat,po e nis un me rrëfy për diellin forumor që na ka driçu ambjentin...pas pak
Ahahahah, I paske lëshuar puplat. Ehe vazhdo se të ndjekim lool
 
Me gjith ate përshkrim me pjesën tënde u kape? Egoiste e pa mëshirshme! E anashkalon @Bebw -n si të ishte një leckë!! Spo të them më shumë se do ti them kur të diskutohet për ty lol lol
Un thjesht dhash mendimin tim se çfar do zgjedhte bebw ,por mund zgjedhi dhe @Yara -n , tani do më akuzosh se jam fiksu me @Yara ? Lol
Nejse
Meqense ske guxim tja thuash bebwt se e urren se i ka cicat më tmdhaja se tuat,po e nis un me rrëfy për diellin forumor që na ka driçu ambjentin...pas pak
Po pres unë
 
Top