Sot me mungon... Kush?...Cfare?

Gjithkush, gjithkund, gjithmonë,ndjen nje mungese te dikujt, te dickaje qe i ploteson shpirtin por per nje apo disa arsye nuk eshte mundesia dhe keshtu behet mungese, mall, trishtim dhe qielli jetes merr ngjyre gri ku nuk lejon as diellin, as yjet, as henen te zbukurojne stinet e jetes.
 
Më mungon ngrohtësia e tij😘😘.
Të ndjej frymëmarrjen e tij të ngrohtë në kraharorin tim😍😍
 
Sot, si dje e nesër, është mungesa e kthyer në shprazëti e engjëllit që më fali jetën.
Për njerëz e gjëra tjera, çdo kush e gjithçka është dhe rrjedh ashtu siç duhet.
 
Top