Si ndikon shkëmbimi i mesazheve seksuale në marrëdhënien tuaj?

Si ndikon shkëmbimi i mesazheve seksuale në marrëdhënien tuaj?​

1633262426793.png
Letrat e dashurisë janë zyrtarisht të modës së vjetër

Sipas CNN, një studim i ri zbuloi se dërgimi i fotove nudo ose teksteve seksuale është mënyra e re për të mbajtur shkëndijën e ndezur në marrëdhënien tuaj.
Hulumtuesit në Universitetin Drexel, anketuan 870 amerikanë të moshës nga 18 deri në 82 vjeç për studimin e tyre.

Ata zbuluan se 88 përqind e të anketuarve kishin shkëmbyer mesazhe seksuale, dhe 82 përqind e kishin bërë këtë para një viti.

Studiuesit gjithashtu pyetën pjesëmarrësit në lidhje me kënaqësitë e tyre seksuale dhe rezultoi se shumica e njerëzve që praktikonin ‘sexting’, ishin më të lumtur dhe më të kënaqur seksualisht.
Njerëzit që ishin në një lidhje, por jo “shumë serioze”, ishin më të lumtur me marrëdhëniet e tyre në tërësi kur i dërgonin njëri-tjetrit foto ose mesazhe seksi.

(Njerëzit në marrëdhënie “shumë të përkushtuara” nuk kishin asnjë efekt nga sexting, ndoshta sepse ata i kanë parë të gjitha tashmë.)
Burrat kanë më shumë gjasa të jenë më të kënaqur nga sexting.
28-022337-the_best_sexting_apps.jpg


b.telegrafi
 
Duke shkemby ndoshta aty per aty tduket se po funksionon por ne anen tjeter rritet rreziku apo deshira ta kesh prane e kur se ke, wooopppa ne krah te tjetrit apo tjetres lool
 
Duke shkemby ndoshta aty per aty tduket se po funksionon por ne anen tjeter rritet rreziku apo deshira ta kesh prane e kur se ke, wooopppa ne krah te tjetrit apo tjetres lool
Po ama, në mëndje e ke atë që të ka ndezur fitilin me mesazhe ??
 
Në fyt ishalla, pasi e lexova proshutën desha të porosis dhe unë por spunonte pizzeria ?
 
Ska taze ose bajat tek një femër, është puna e joshjes edhe taktika që përdor femra :p. Se ka edhe si dru, Njs se hym si thell.. E tek ato ka çka të mësosh lool
Se nashi ne mengjes e kam trurin e kthjellet une.
Po ti moj shejtane, nga i di kto gjera per femrat?!
?????
 
Top