Si fitohet zemra e nje femre?!

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
- He should be sincere and understandable.
- He shouldn't speak too much.
- He should not talk to everyone. Just selected people.
- He must be a bit stubborn.
- He should be creative and original.
- He should be intelligent. (There is nothing better than a good conversation. Particularly: hidh e prit)
- He should know more than I do; I'd rather grow myself than teach someone else.
- He should give compliments from time to time.(like everyday actually)
- He should be such that he would inspire me to write poetry or paint.
- And, most importantly; He must think of me as the most precious girl he has ever met.

That's it!

Nejse, i have found the one po kot me shtu 1 koment me shume 😁
 

E**A**

Antarë i Respektuar
PS: kureshtare jam si fitohet zemra e një mashkulli ,se për zemrën tonë keni bërë shumë leksione dhe prapë ngelsa jeni😛

Tregoni sa më shumë për veten.
Si e kaluat ditën, problemet, ambicjet, shoqet, shokët, shoqet, shoqet... më tha, i thashë...

Shumë qetësuese 😁
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Tregoni sa më shumë për veten.
Si e kaluat ditën, problemet, ambicjet, shoqet, shokët, shoqet, shoqet... më tha, i thashë...

Shumë qetësuese 😁
Sa shumë doni të dini dhe ju meshkujt ,vdisni për çik llafe 😝😂😂ndaj ngelni ju se përqëndroheni tek kureshtja e tepërt 😝🤣
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Tregoni sa më shumë për veten.
Si e kaluat ditën, problemet, ambicjet, shoqet, shokët, shoqet, shoqet... më tha, i thashë...

Shumë qetësuese 😁
Seriously?! 😁
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
O po kjo gjinia e dobët është shumë gjini llapazane vetëm namin ka gjinia jonë e bukur 🤣
Jo me beri pershtypje permendja e shoqeve gati 3 here/Mjaft domethenese 😁
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Tallet ai 🤣se di pse më duket sikur na e ke hedhur me lezet ,e kam si parandjenjë që na shau me stil 🤣🤣🤣🤣
po jo mi, c' pune ka me e hedh per ne ai. Ne po flasim per zemren reale ketu.

Gjthss, ka qefin e vet personal. Thjesht habi bera 😁
Bye GIF by MOODMAN
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ku di un 🤷‍♂️
Tip hajduti kam qen perher n'kshu punsh 🤣🤣🤣
@Mogli ka pas thene 1 fjale dikur per ty! Sinqerisht i ka ra pikes!
I preferumi i grave loolloolloollool me lot qesh kur e kujtoj
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Tregoni sa më shumë për veten.
Si e kaluat ditën, problemet, ambicjet, shoqet, shokët, shoqet, shoqet... më tha, i thashë...

Shumë qetësuese 😁
hahahahahahahahahahaha.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
A fituat ndonje zemer`aaa!? :p
 
Top