Si dashurohen meshkujt sipas shenjave të horoskopit, detaje nga astrologu Jorgo Pulla

Dashi 21 Mars- 20 Prill
Meshkujt Dash janë të cuditshëm kur dashurohen. Si meshkuj por edhe si shenja e parë e zodiakut, maskiliteti I tyre nuk u lejon të pranojnë lehtë dhe të tregojnë se janë dashuruar. Dashët kanë nevojë të ndejnë se u pëlqejnë shumë femrave dhe për ktë gjithnjë kur janë të dashuruar luajnë rolin e të mësipërm dhe indiferentit. Kini kujdes sepse mundet të mos jetë dashuruar vetëm me ju. Lidhja me një mashkull Dash është një sfidë e dhënë që dëshiron një femër të jetë tifoze dhe ndjeksja e tij dhe të kujdeset për familjen ndërkohë që puna është një dëtyrë e meshkujve. Dashi nuk dëshiron të konkurojë me lidhjen e tij sepse konkurenca ekziston tashme me shumë persona të tjerë.
Nëse deshironi të jeni me një mashkull Dash, takimin dha hapin e parë duhet t’ja lini atij dhe duart e tij të afta. Preferon “femrën aristokrate”. Nëse madje vjeni dhe nga një familje e mirë kjo sigurt është një plus. Ka tendencën të jetë pushtues dhe takimi juaj do duhet të jetë thjesht perfekt, ashtu si dhe ju. Nuk do t’ju thotë kurrë se është nevrikosur me ju apo se e besdisët në dicka, por e sigurt që do ta kuptoni nga qëndrimi I tij I cili do të jetë shumë e mbyllur dhe do të tregojë tension në c’do gjë. I pëlqen të dëgjojë fjalë të ëmbla dhe të kujdeseni për të dhe me këtë mënurë mundnei ti tërhiqni vëmëndjen dhe ta joshni avash avash.

Nëse një Dash ju afrohet për t’ju kërkuar një takim mos luani rolin e të vështirës për shumë gjatë. Do të lodhet dhe do ikë. Në takim, bëjeni të ndihet si personi më i rëndësishëm në planet për ju. I pëlqen femra të ketë një shpirt të sjellshëm të shkojë mirë me personat e familjes së tij. Nëse filloni një lidhje me një Dash, ta dini se dashuria dhe seksi janë të rëndësishme për të, ashtu si uji dhe oksigjeni. Nëse I mungojnë këto, bëhet me turinj dhe në përgjithësi I prishet humori. Një Dash ka nevojë për një partner/ partnere që I pëlqen të zbulojë pasionin në të gjitha format e tij brenda dhe jashtë dhomës së gjumit.


Demi 21 Prill- 20 Maj

Eshtë shumë e rëndësishme për një Dem i cili ndihet i dashuruar të tregojë me një mënyre praktike ndjenjat e tij. Një Dem i dashuruar do të kujdeset për personin që i intereson me ngohtësi duke i bërë dhurata dhe ndihmuar në gjëra të vogla të përditshme. Nëse dilni takim me një Dem mos vendosni rregulla dhe kufinj sepse ashtu s’do të qëndrojë për shumë pranë jush.

Kur jeni bashkë, do mendojë vetëm për ju dhe vetëm ju por një orë më pas do mundej të ndërronte mëndje dhe mendim. Një Dem pëlqen të kërkojë dhe të analizojë personat dhe situatat. Do të analizojë shokët tuaj si dhe ju dhe sapo të mbarojë misteri, do të kërkojë për një gjagjëgjë të re për të zgjidhur. Atëher, kështu, një lidhje me një Dem mundet të jetë e vështirë. Megjithatë, nëse mundeni të shëmbi muret që do të ngrejë, atëher mundeni të drejtoheni në një lidhje shumë të qëndrueshme e cila do t’ju shpërblejë për të qënë romantic, durues dhe stabil.

Një mashkull Dem kërkon stabilitetin dhe sigurinë dhe dëshiron të sigurohet se lidhja do të shkojë diku. Dëshiron një familje të ndërtuar mirë, por është i gatshëm të presë lidhjen e duhur dhe kështu mundet t’ju marri kohë derisa ta bëni për vete. Ama në një lidhje mashkulli Dem dashuron në mënyrë pasionante dhe mundet të bëhet lehtë pushtues dhe xheloz.

Por, kur gjërat janë të qeta dhe përditshmëria në shtëpi stabile, është I ngrohtë, I dhimbsur dhe I mirë. Ndihet mbrojtës për partneren e tij dhe ka frikë mos e humbet. Nëse ju pëlqen luksi dhe jeta vecanërisht romantike, lidhja me një Dem është një ide shumë e mirë. Pavarëshisht mbrojtjes së tij të përhershme, do të jetë I gatshëm dhe I lumtur t’ju llastojë vecanërisht nëse jeni të gatshme dhe jut ë bëni të njëjtën gjë si shkëmbim.

Binjakët 21 Maj- 21 Qershor

Binjakët janë burra që kur jukanë dashuruar duan t’ju japing përshtypjen se ata janë protagonistët kryesorë. Do t’ju bëjnë dhurata, do t’ju dhurojnë lule, do jenë dhe romantikë por në komunikim shoqëror dhe gjithmonë do t’ju bëjnë të ndiheni mirë kur jeni bashkë. Nëse dilni me një mashkull Binjak, bëhuni gati të jeni vetëm apo të paktën të ndiheni vetëm pais do t’ju shikojë kur ai do ketë nevojë dhe ta ndjejë.

Një lidhje me një Binjak është si të jeni me dy persona të ndryshëm. Në një ditë ju thotë sa ju do dhe në ditën tjetër anullon takimin tuaj. Një Binjak mashkull jeton në imagjinatën e tij dhe lidhjet normale mundet të jenë një problem pasi bien përtokë. Shmang të lidhet duke u lidhur me shumë persona dhe situate.

Një secret për të hecur para një lidhje me një Binjak është fjala hapësirë. Binjakët duhet të kenë një hapësirë për të ardhur më afër. Nuk është kurrë i kënaqur nga fama dhe lekët e tij dhe beson se i takojnë më shumë. Kërkon gjithmonë dicka më shumë, disa herë nuk di as dhe ai vetë se c’farë kërkon.

Nuk mundet të jetojë duke e vrarë ndërgjegjja dhe kur nuk e besojnë, ndaj nëse dilni me një Binjak mos e dyshoni. Nuk I pëlqen jeta e qetë sepse qetësia nuk i shkon fare dhe e shkatërron psikologjikisht. I pëlqen të jetë në qëndër të vëmëndjes të gjithve, meshkujve dhe femrave, dhe I pëlqen të jetë I pavarur. Të njëjtën sigurisht që j’ua ofron dhe ju, bashkë me një Binjak mundeni gjithmonë të jeni vetja juaj. Në takimet e para me të, me shumë gjasa mund të keni zënka dhe tensione pasi do përgjigje në c’do pyetje të tij dhe nuk mbahet aq për përmbajtshmërinë dhe qetësinë që kërkohen në një takim të parë.

Funksionon sikur I di të gjitha por sepse e njeh shumë mirë karakterin e tij, kur të shohë se kushtet nuk e favorizojnë ashtu si formohen, ka mënyrën ti kthejë në përfitim të tij.

Gaforrja 22 Qershor- 22 Korrik

Meshkujt Gaforre kur janë të dashuruar e tregojnë me mënyrën sesi ju shikojnë. Janë të durueshëm dhe mbushen me të paktën që mundeni t’u ofroni. Munden t’ju presin duke ju dhënë shumë kohë vetëm për t’ju parë një cast apo për t’ju dëgjuar pak në telefon. Meshkujt Gaforre kanë shumënkalime nga gjinia femërore për shumë arsyje. Janë krijues, pasionantë dhe besnikë. Joshin një femër nga momenti i parë dhe do e bëjnë ta dashurojë pas vetëm disa takimesh.

Nëse dëshironi t’ju dashurojë një Gaforre duhet ta bëni ju lëvizjen e parë sepse në fillim të paktën, një mashkull Gaforre është pak I turpshëm dhe ka frikë se mos refuzohet. Kjo është dhe arsyeja që në fillim duke paksa I largët dhe tipik me femrat. Nuk është se nuk interesohet, thjesht nuk do që ti kriset zemra. Atëher, bëjeni ju hapin e parë, kërkojini një takim dhe përpiquni ta bëni të kalojë mirë dhe të mos ndihet si I kërcënuar. Do ti duhet pak kohë për tu hapur por do ta bëjë.

Një mashkulli Gaforre I pëlqejnë femrat femërore, kështu që nëse ju pëlqejnë xhinset dhe bluzat e thjeshta, mirë do ishte të filloni të vishni fustane por edhe një aromë, dicka që është shumë e rëndësishme për një Gaforre, vecanërisht aromat e luleve. Kujdeset gjithmonë për pamjen e tij dhe ka rëndësia ti tregoni se përpiqeni gjithnjë të jeni vetja juaj. Familja për këtë mashkull, është e rëndësishme kështu që do ndihmojë nëse I flisni për tuajën dhe përmendni ndodhi të fëmijërisë tuaj. Nuk ka nevojë të përhapeni shumë dhe të stërzgjasni bisedën, thjesht kujdesuni të jetë e qartë se kuptimin e familjes e keni në një pozicion të lartë brenda jush.


Luani 23 Korrik- 22 Gusht

Meshkujt Luan shprehen direkt kur interesohen, ose duke u folur ose me gjeste të qarta. Mënyra më ofruese e veprimit është t’ju bëjnë një dhuratë. U pëlqejnë, si shenjë e Zjarrit, të jenë në epiqëndër dhe të kërkojnë personin që duan, akoma dhe përmes shikimit të tyre i cili mundet të jetë I rëndë deri dhe provokuese. Një mashkull Luan është pasionant dhe romantic dhe i pëlqejnë të gjitha elementët që përbëjnë një skenar përrallor si darka nën dritën e qirinjve, shëtitjet poshtë hënës, lulet dhe aromat. Një Luan i dashuruar do t’ju mbushë me dhurata si askush tjetër. Dëshiron të jeni një dhe e vetmja, dëshiron të dalloni dhe të keni gjithcka.

Por, i pëlqen të jetë ai qëndra e vëmëndjes dhe për t’i tërhequr vëmëndjen dhe për ta bërë të interesohet nuk është aspak e vështirë, thjesht kujdesuni të tregoni interes siku ai është personi I vetëm në planet. Nuk është e vështirë të bëheni publiku i tij më I mirë pasi dhe mashkulli Luan gjithminë ekzagjeron dhe e prezanton veten e tij dhe ato flet sit ë jenë më të rëndësishme se vetë jeta. Pasi të keni tërhequr vëmëndjen e tij, duhet ta bëni të ndihet vazhdimisht siku shkëlqen dhe se është i vetëm. Edhe pse dëshiron partnerja e tij të jetë autonome dhe të shkëlqejë, por kurrë jo më shuëm se ai vetë.

Tregojini shumë ngrohtësi dhe përkujdes, bëjini komplimenta dhe tregojini gjtihmonë se i vlerësoni lëvizjet që bën për t’ju kënaqur. I pranon shumë lehtë komplimentat por jo aq lehtë dhe përshtypjet apo gjykimet, akoma dhe nëse është për të mirën e tij. Atëher, nëse grua që dëshironi gjithcka të jetë perfektdhe të korigjoni atë që nevojitet atëher di ishte më mirë të shikonit diku tjetër. Nëse përsëri jeni lloji I femrës që do të jetojë një jetë të këndshme, të pranojë dhurata dhe të lejë të tjerët të jetojnë qetë dhe këndshëm atëher një mashkull Luan është partneri ideal për ju.


Virgjëresha 23 Gusht- 22 Shtator

Meshkujt Virgjëresha kur dashurohenjanë të gatshëm të bëjnë gjithcka (kjo mundet të jetë dhe e rrezikshme) dhe e tregojnë me të gjitha mënyrat. Do vijnë me ju për blerje, do shkojnë në supermarket për ju, do gjejnë mënyra për t’ju ndihmuar në c’do gjë që ju shqetëson dhe në përgjithësi nëse ju dashuron mundet të bëhet akoma dhe poet për ju. Një mashkull Virgjëresh i di të gjitha marifetet femërore dhe nuk bie në gracka. Eshtë shumë zgjedhës dhe cdo ndarje e bën akoma më të fortë dhe situatë më të vështirë për të ardhshmen që do dojë ta bëjë të sajin.

I pëlqejnë femra me vetbesim dhe vlerëson bukurinë, pastërtinë dhe rregullin. Një lidhje e bën një mashkull Virgjëreshë, të ndjejë krenari por edhe detyrim. Rrallë është beqar për një kohë të gjatë, vec rastin kur s’ka zgjedhje. Në flirtim dhe njohje mundet të jetë shumë i nxehtë, I vëmëndshëm por edhe i dobët dhe i matur në mënyrat e tij. Në përgjithësi, është I fiksuar me rregullin dhe perfeksionin, është misterioz dhe i pëlqen të vazhdojë në seks pothuajse menjëherë. Të mësipërmet e bëjnë një situatë të vështirë dhe mundet të gjendeni në dyshime për të vazhduar apo jo me të.

Ama është lloji I mashkullit që do të hecte kilometra vetëm për t’ju parë nga afër dhe t’ju thotë se I munguat, pai meshkujt Virgjëresha janë romantik. Të jetë I dobishëm në lidhjen e tij por edhe lidhja e tij të jetë e tillë, për të është shumë bazike. Shumë herë lidhjet e tij kanë filluar përmes ndihmës që u ka ofruar shoqeve të tij për të qëndruar në këmbë në momentet e tyre të vështira. Tërhiqet shumë nga femra që kanë kaluar situate të vështira si një divorc, po vdejka e një personi të dashur apo situata të tjera si alkolizimi. I pëlqen t ëngushëllojë, të jetë aty dhe të hyjë në punë, t ëmbajë dorën kur nevojitet. Shumë herë mbyllet në vetvete kur ka vështirësi në punë dhe nuk komunikon fare me lidhjen e tij.

Peshorja 23 Shtator- 22 Tetor

Meshkujt Peshore janë “nonat” e shenjave të zodiakut kur dashurohen. Do t’ju bëjnë komplimenta pa fund, joshjet e tyre do jenë të arrira dhe në përgjithësi do t’ju bëjnë të ndiheni e vecantë dhe në qëndër të university. Kujdes!!! Puthin shkëlqyeshëm. Mundet të mos jenë pika tyre e fortë gjestet pratike por nëse ndjejnë dicka për ju, do fillojnë të përdorin fjalën “ne” dhe jo “unë”. Kjo është një shenjë shumë shumë e mirë. Koha që do të kaloni bashkë me një mashkull Peshore gjatë takimeve tuaja të para, do të jenë disi të në rritje e sipër pasi do përpiqet t ëbalancojë qëndrimet dhe mendimet e tij për t’ju kënaqur.

Sigurisht që është një mashkull i bukur , joshës dhe I ëmbël por kjo nuk duket në asnjë rast. Ndodhet në tensione të brëndshme të vazhdueshmen dhe përplasje. Të gjitha femrat do vdisnin për një takim me të por ai është shumë zgjedhës dhe nga momenti kur ulet në një tavolinë me ju, ju ka vecuar dhe zgjedhur. U pëlqejnë dhe preferojnë femrat të cilat vec se të bukura janë dhe të zgjuara dhe kanë dicka për të thënë. Sigurisht, mashkulli Peshire nuk e ka padrejtësisht famën e tij prej donzhuani në shenjat e zodiakut, pasi në asnjë situatë nuk do t’ju shohi në mënyrë romantike nëse nuk jeni të bukura. Mundet t’ju flasi dhe bisedoni por nuk do t’ju lërë takim nëse nuk jeni shumë e bukur dhe me vetbesim. Eshtë i krijuar nga tjetër brum Peshorja.

Brenda një lidhje është i ndjeshëm dhe kujdeset gjithmonë të kënaqë nevojat e partneres së tij, por pavarësisht këtyre ruan autonominë dhe shoqëritë e tij prej meshkujsh. Nëse mendoni të lidheni me një mashkull Peshore, mbani mend se nuk i pëlqen femrat të veshura në mënyrë të ekzagjeruar apo ato që duan të jenë në qëndër të vëmëndjes së gjithve. Para se të lidhet me ju, mashkulli Peshore dëshiron t’ju njohi më parë si një shoqe dhe të shoqerohet me ju. Si përfundim nëse dëshironi të jeni bashkë me të, do duhet me siguri t’ju pëlqëjnë të njëjtat gjëra.


Akrepi 23 Tetor- 21 Nëntor

C’farë do lloj gjëje të bëjë një Akrep do ta bëjë gjithnjë për një arsyje. Nëse atëher një mashkull Akrep bën lëvizje të ndryshme të cilat tregojnë interes dhe mendime por nuk janë të vertetime të qarta, atëher i interesoni dhe nëse ndonjë nga kto lëvizje tregojnë se xhelozon pa asnjë arsyje dhe përpiqet t’ju vendosë dhe kufizime, atëhëer e keni në dorë. Të flirtoni me një mashkull Akrep nuk është shumë e mërzitshme pasi i pëlqen të jëtë I rëndë, pasionant dhe natyra e tij është plot pasione të vazhdueshme.

Seksualiteti është një pjesë e rëndësishme të lidhjeve njerëzore për mashkullin Akrep dhe joshet nga femra që kanë një magnetizëm të egër të papërpunuar apo është e gatshme të provojë pamjen e saj seksuale. Ka tendencën të jetë I qetë dhe misterioz, dicka që mund të jetë emocionuese dhe misterioze për disa po nga ana tjetër mund të jetë element që do t’ju nxjerrë nga vetja dhe të humbisni llogjikën. Lidhja me një mashkull Akrep nuk është perfektja për një femër që do të ketë kontrollin e gjërave dhe dëshiron ti dijë të gjitha.

Nëse filloni një lidhje me një mashkull Akrep, të jeni të forta dhe stabile në vendimin tuaj dhe nuk duhet të juni të prekshëm shpirtërisht. Ai do mbajë mend dhe do kujtojë gjithë zemërimin e tij, kur ndodh dicka dhe do presë momentin e duhur për të marrë pas gjakun e tij. I merr shumë serjozisht premtimet që merr dhe për ktë kujdesuni ti përmbushni. Me siguri, të paktën një herë në jetën e saj një grua do duhet të njohë dhe të krijojë lidhje me një mashkull Akrep, eksperienca e të cilës do t’ju mësojë shumë dhe ai do t’ju mbesë I paharrueshëm.Shigjetari 22 Nëntor- 21 Dhjetor

Gjërat me një Shigjetar janë të thjesht dhe të qarta. Nëse ju sillet shumë shoqëror, ju prek shpatullat dhe tallet me shaka me c’farë thoni atëher është i dashuruar plotësisht dhe nuk po jua thotë. Të bëni lidhje më një mashkull Shigjetar është pjesërisht e vështirë pasi është natyrë që ka frikë angazhimet dhe përpiqet me c’do mënyrë t’i shmangi. Ama nëse ia dilni ta aktivizoni, do shihni se është shumë I ngohtë, I sjellshëm dhe pasionant. Shpesh I mungon dipllomacia dhe takti, por kurrë nuk është me dashje i keq.

I pëlqejnë femrat që përcjellin mister dhe që kanë një fuqi të fshehur, ato femra e hipnotizojnë mjafton sigurisht të qëndrojnë akoma femërorë. Misteri për ta bërë t’ju “ngjitet”, fshehet në një fjalë: gjuetia. I pëlqen gjuetia por do t’ju gjuajë vetëm nëse mendon se jeni plotësisht indiferente ndaj tij, ndaj mos I tregoni as interesin më të vogël sepse do të shkojë në drejtim tjetër. Shigjetarit I pëlqen e papritura dhe autenticiteti I momentit për ktë arsyje mundeni ta fitoni nëse tregoni interes për ato që i pëlqejnë dhe të jepni rëndësi për të kuptuar c’farë nuk i pëlqejnë.

I kushton shumë rëndësi veshjes dhe I pëlqejnë shumë sported dhe ushtrimet. Këtij tip mashkulli i pëlqejnë femrat që munden dhe dinë të kujdesen për veten e tyre, të kurojnë paraqitjen e tyre, ato të cilat nuhasin mirë dhe c’do gjë e bëjnë me stil. Nëse e psikologjisni drejtë, do të kuptoni sesa shumë rëndësi duhet t’u kushtoni dhe kur. Mos u thoni të gjitha sekretet tuaja menjëherë, lëreni ti zbulojë vetë avash avash. Në thelb në zemrën e një mashkulli Shigjetar mundet ta fitojë një femër e cila kombinon shpirt dhe trup.


Bricjapi 22 Dhejtor- 19 Janar

Meshkujt Bricjap janë serjozët e shenjave të zodiakut dhe nëse ndjejnë dicka për ju atëher do ta mendojnë dhe do ta studjojnë serjozisht dhe thjesht do t’ju a thonë. Sepse nuk janë shumë spontan dhe të lirshëm me këto tema për të arritur në pikën për të shprehur interesin e tyre, do të thotë se ju shohim serjozisht dhe dëshirojnë lidhje serjoze. Takimi me një Bricjap do mundej të jetë pak I vështirë në fillim. Jeta dhe gjitha sfidat janë dicka e fortë për një Bricjap pork a dhe fuqinë e duhur të shkëlqejë në c’do synim që vendos. Pamja e tij është tradicionale dhe e përmbajtur dhe nuk interesohet të tërheqë vëmëndjen tuaj me shumë mënyra të ndërlikuara.

Mundet të duket I akullt por mashkulli Bricjap është në thelb i fuqishëm dhe pasionant. I jepni pak kohë të “ngrohet” dhe të marrë para. Në fillim një bisedë e thjesht në pergjithësi apo për punën e tij do t’ju ndihmojë shumë dhe ta dini që i pëlqejnë femrat e qëndrueshme, përgjegjshme, serjoze, taktike dhe të zgjuara. Të jeni vetja tuaj dhe mos luani role me asnjë Bricjap. I pëlqen femra të jetë mendjehapur dhe me horizonte por edhe të jetë besnike në një pikë sat ë varet nga ai në cështje praktike.

Sigurisht duhet të jeni të sofistikuara dhe të pjekura nëse doni të krijoni nj ëlidhje me një mashkull Bricjap. Në një gradë të lartë ka frikë refuzimin dhe për ktë arsyje duhet të jeni të kujdesshme sesi do ta joshni dhe cfarë mesazhet do ti përcilli dhe sigurisht, nëse dëshironi të fillojë te shprehet, nuk duhet ta takoni bashkë me shoqëri sepse kur ka persona të tjerë rreth, mashkulli Bricja, ndjen detyrimin ti kushtojë vëmëndje, kohë dhe kujde të gjithve.


Ujori 20 Janar- 18 Shkurt

Meshkujt Ujorë në fillin nuk janë të ngrohtë dhe kur interesohen për një person atëher fillimisht I sillen si një shok dhe bëjnë biseda të ndryshme interesante, jo ama me nënkuptime romantike. Nëse shikoni se ju merr shpesh në telefon apo se shumë shpesh ju dërgon mesazhe të pakuptimta në email, atëher interesohet më tepër dhe nëse I tejkalon përkujdesjet e tij të para, atëher me siguri mundet të bëhet shumë romantic dhe I ngorhtë. Nëse kërkoni nj ëpartner për të kaluar bashkë pjesën tjetër të jetës me siguri nuk ju përshtaten mashkulli Ujor!

Eshtë një mashkull që do të ndihet I lirë, larg rutinës, përditshmërisë dhe detyrimeve të përditshmerise. Është shumë social dhe shoqërohet nga shumë njerëz por nuk angazhohet me dikë. Sa e cuditshme që mund të duket, e joshin femrat e forta dhe pushtuese. Atyre do t’u dorëzohej plotësisht dhe me pasion. Dëshiron nga një femër ta enthusiazmojë dhe t’I “bëjë magji”. Por sa më shpejt që ta arrini, mos jeni e sigurtë se kjo do të zgjasë për shumë. Në takimin tuaj të parë me siguri do të kaloni shumë bukur pasi mashkulli Ujor është një argëtues i shkëlqyer. Sesi do të vazhdojë takimi juaj, është pastër cështje kimie dhe të dhënave të momentit pasi asgjë s’mundet të jetë e programatizuar me të. Me siguri, do të jetë I lirshëm dhe shumë llafazan por pa u bërë kontakti pasi në fillim do të jetë I pakapshëm sentimentalisht. Idealja është ta ftoni në ndonjë pritje sociale, festë (I pëlqejnë grupet e njerëzve) apo në ndonjë seminar (teknologjie dhe njohuri). Në përgjithësi, hapni biseda sepse I pëlqen të flasë dhe të vërë në punë mendjen e tij. Mos prisni t’ju shprehet direkt, thjesht jepini kohën që ka nëvojë.


Peshqit 19 Shkurt- 20 Mars

Kur një Peshk ku ka dashuruar, atëher presim dy gjëra që mund të ndodhin dhe njëkohësisht. E para, bëhet shumë romantic me levizje të thjeshta, të qeta, të buta, delicate si një prekje e butë në dorën tuaj, ndërkohë nga ana tjetër mundet t’ju bëjë të vdisni nga shtrëngimi në përqafimin e tij pasionant. Disa herë, sepse Peshqipt kanë një shpirt shumë të thellë që shndërrohet dhe me më të voglën, munden të shprehin dhe qëndrim sulmues, si të duan të zihen me personin që duan.

Të dilni në takim me një mashkull Peshk nuk është fare e vështirë. Eshtë I lehtë për ta joshur dhe t’ju flasë. Eshtë një dëgjues i mirë dhe shumë i dhimbsur. Nëse i pëlqeni atëher do t’ju buzëqeshë dhe do përpiqet t’ju prekë dhe mundet ta shihni të skuqet apo të humbasë fjalët e tij kur ju kryqëzohen shikimet.

Mashkullit Peshk I pëlqen fëmra e ndjeshme për të mundur të krijojë lidhjen shpirtërore që ka nevojë. Nëse në takimin e parë ju shkon mirë atëher mundet të veprojë papritmas dhe t’ju puthë menjëherë. Ta dini se është shumë i ndjeshëm dhe shumë herë mundet të lëndohet nga një shaka e thjesht./astrologu.al
 

Hope

◕‿◕
Nëse përsëri jeni lloji I femrës që do të jetojë një jetë të këndshme, të pranojë dhurata dhe të lejë të tjerët të jetojnë qetë dhe këndshëm atëher një mashkull Luan është partneri ideal për ju

Ka ndonje Luan ketu?:p
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Demi 21 Prill- 20 Maj

Eshtë shumë e rëndësishme për një Dem i cili ndihet i dashuruar të tregojë me një mënyre praktike ndjenjat e tij. Një Dem i dashuruar do të kujdeset për personin që i intereson me ngohtësi duke i bërë dhurata dhe ndihmuar në gjëra të vogla të përditshme. Nëse dilni takim me një Dem mos vendosni rregulla dhe kufinj sepse ashtu s’do të qëndrojë për shumë pranë jush.

Kur jeni bashkë, do mendojë vetëm për ju dhe vetëm ju por një orë më pas do mundej të ndërronte mëndje dhe mendim. Një Dem pëlqen të kërkojë dhe të analizojë personat dhe situatat. Do të analizojë shokët tuaj si dhe ju dhe sapo të mbarojë misteri, do të kërkojë për një gjagjëgjë të re për të zgjidhur. Atëher, kështu, një lidhje me një Dem mundet të jetë e vështirë. Megjithatë, nëse mundeni të shëmbi muret që do të ngrejë, atëher mundeni të drejtoheni në një lidhje shumë të qëndrueshme e cila do t’ju shpërblejë për të qënë romantic, durues dhe stabil.

Një mashkull Dem kërkon stabilitetin dhe sigurinë dhe dëshiron të sigurohet se lidhja do të shkojë diku. Dëshiron një familje të ndërtuar mirë, por është i gatshëm të presë lidhjen e duhur dhe kështu mundet t’ju marri kohë derisa ta bëni për vete. Ama në një lidhje mashkulli Dem dashuron në mënyrë pasionante dhe mundet të bëhet lehtë pushtues dhe xheloz.

Por, kur gjërat janë të qeta dhe përditshmëria në shtëpi stabile, është I ngrohtë, I dhimbsur dhe I mirë. Ndihet mbrojtës për partneren e tij dhe ka frikë mos e humbet. Nëse ju pëlqen luksi dhe jeta vecanërisht romantike, lidhja me një Dem është një ide shumë e mirë. Pavarëshisht mbrojtjes së tij të përhershme, do të jetë I gatshëm dhe I lumtur t’ju llastojë vecanërisht nëse jeni të gatshme dhe jut ë bëni të njëjtën gjë si shkëmbim.

Pa le me kur martohen dy dema bashke. ahhahaha
Qendron per Demin shume cka ne keto me siper.
 
Ujori:

E paskan shajt pak ? meriton me shum.
Pikes i ka rene te pjesa e joshjes per femrat e forta dhe pushtuese... ama eshte femije kapricioz qe kurr nuk rritet dhe nuk pranon ne asnje menyre dhe form detyrimet e veta.
Femra e fort dhe pushtuese i duhet sepse do sherbetore ne shtepi dhe pantere ne krevat.
Per me shum detaje mpysni mu tju bej nje profil psikologjik ahahaahhaahhaha
 

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
Dashi 21 Mars- 20 Prill
Meshkujt Dash janë të cuditshëm kur dashurohen. Si meshkuj por edhe si shenja e parë e zodiakut, maskiliteti I tyre nuk u lejon të pranojnë lehtë dhe të tregojnë se janë dashuruar. Dashët kanë nevojë të ndejnë se u pëlqejnë shumë femrave dhe për ktë gjithnjë kur janë të dashuruar luajnë rolin e të mësipërm dhe indiferentit. Kini kujdes sepse mundet të mos jetë dashuruar vetëm me ju. Lidhja me një mashkull Dash është një sfidë e dhënë që dëshiron një femër të jetë tifoze dhe ndjeksja e tij dhe të kujdeset për familjen ndërkohë që puna është një dëtyrë e meshkujve. Dashi nuk dëshiron të konkurojë me lidhjen e tij sepse konkurenca ekziston tashme me shumë persona të tjerë.
Nëse deshironi të jeni me një mashkull Dash, takimin dha hapin e parë duhet t’ja lini atij dhe duart e tij të afta. Preferon “femrën aristokrate”. Nëse madje vjeni dhe nga një familje e mirë kjo sigurt është një plus. Ka tendencën të jetë pushtues dhe takimi juaj do duhet të jetë thjesht perfekt, ashtu si dhe ju. Nuk do t’ju thotë kurrë se është nevrikosur me ju apo se e besdisët në dicka, por e sigurt që do ta kuptoni nga qëndrimi I tij I cili do të jetë shumë e mbyllur dhe do të tregojë tension në c’do gjë. I pëlqen të dëgjojë fjalë të ëmbla dhe të kujdeseni për të dhe me këtë mënurë mundnei ti tërhiqni vëmëndjen dhe ta joshni avash avash.

Nëse një Dash ju afrohet për t’ju kërkuar një takim mos luani rolin e të vështirës për shumë gjatë. Do të lodhet dhe do ikë. Në takim, bëjeni të ndihet si personi më i rëndësishëm në planet për ju. I pëlqen femra të ketë një shpirt të sjellshëm të shkojë mirë me personat e familjes së tij. Nëse filloni një lidhje me një Dash, ta dini se dashuria dhe seksi janë të rëndësishme për të, ashtu si uji dhe oksigjeni. Nëse I mungojnë këto, bëhet me turinj dhe në përgjithësi I prishet humori. Një Dash ka nevojë për një partner/ partnere që I pëlqen të zbulojë pasionin në të gjitha format e tij brenda dhe jashtë dhomës së gjumit.

????
 
Dashi 21 Mars- 20 Prill
Meshkujt Dash janë të cuditshëm kur dashurohen. Si meshkuj por edhe si shenja e parë e zodiakut, maskiliteti I tyre nuk u lejon të pranojnë lehtë dhe të tregojnë se janë dashuruar. Dashët kanë nevojë të ndejnë se u pëlqejnë shumë femrave dhe për ktë gjithnjë kur janë të dashuruar luajnë rolin e të mësipërm dhe indiferentit. Kini kujdes sepse mundet të mos jetë dashuruar vetëm me ju. Lidhja me një mashkull Dash është një sfidë e dhënë që dëshiron një femër të jetë tifoze dhe ndjeksja e tij dhe të kujdeset për familjen ndërkohë që puna është një dëtyrë e meshkujve. Dashi nuk dëshiron të konkurojë me lidhjen e tij sepse konkurenca ekziston tashme me shumë persona të tjerë.
Nëse deshironi të jeni me një mashkull Dash, takimin dha hapin e parë duhet t’ja lini atij dhe duart e tij të afta. Preferon “femrën aristokrate”. Nëse madje vjeni dhe nga një familje e mirë kjo sigurt është një plus. Ka tendencën të jetë pushtues dhe takimi juaj do duhet të jetë thjesht perfekt, ashtu si dhe ju. Nuk do t’ju thotë kurrë se është nevrikosur me ju apo se e besdisët në dicka, por e sigurt që do ta kuptoni nga qëndrimi I tij I cili do të jetë shumë e mbyllur dhe do të tregojë tension në c’do gjë. I pëlqen të dëgjojë fjalë të ëmbla dhe të kujdeseni për të dhe me këtë mënurë mundnei ti tërhiqni vëmëndjen dhe ta joshni avash avash.

Nëse një Dash ju afrohet për t’ju kërkuar një takim mos luani rolin e të vështirës për shumë gjatë. Do të lodhet dhe do ikë. Në takim, bëjeni të ndihet si personi më i rëndësishëm në planet për ju. I pëlqen femra të ketë një shpirt të sjellshëm të shkojë mirë me personat e familjes së tij. Nëse filloni një lidhje me një Dash, ta dini se dashuria dhe seksi janë të rëndësishme për të, ashtu si uji dhe oksigjeni. Nëse I mungojnë këto, bëhet me turinj dhe në përgjithësi I prishet humori. Një Dash ka nevojë për një partner/ partnere që I pëlqen të zbulojë pasionin në të gjitha format e tij brenda dhe jashtë dhomës së gjumit.

????


??? kshu ti?
Ueeeee
Po ti boke namin dhe knej dukesh i urt ?
 
Top