Shenjat e zodiakut që nuk kërkojnë kurrë falje. Ato janë shumë krenare

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Shenjat e zodiakut që nuk kërkojnë kurrë falje. Ato janë shumë krenare
1621101530939.png
Demi

Kur Demi vendos një ide në kokë, është e pamundur ta nxjerrësh atë. E njëjta gjë vlen edhe për mendimet e tij. Ata gjithmonë besojnë se bënë gjënë e duhur, kështu që gjithçka mund të justifikohet. Këta njerëz e kanë të vështirë të kërkojnë falje. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për miqtë dhe familjen, ata bëjnë më shumë përpjekje pa marrë parasysh sa i kushton. Ata i vlerësojnë këto marrëdhënie dhe me kalimin e kohës, përfundimisht do të kërkojnë falje.

Luani

Luanët shpesh kritikohen për personalitetin e tyre. Shumë njerëz mund t’i shohin ata si ekzibicionistë, arrogantë dhe manipulues dhe besojnë se ata rriten vazhdimisht në kurriz të atyre që i rrethojnë. Sidoqoftë, ata nuk e ndiejnë nevojën për të kërkuar falje për atë që janë dhe për qëndrimet e tyre. Ata besojnë në vetvete, e dinë që janë gjithmonë në rrugën e duhur dhe nuk pranojnë t’u kushtojnë vëmendje atyre që kufizojnë veten duke i kritikuar ata. Ata do t’u kërkojnë falje njerëzve që u interesojnë.

Akrepi

Akrepët pëlqejnë të kenë pushtet dhe kontroll mbi marrëdhëniet e tyre, sepse urrejnë të ndihen të varur nga dikush tjetër. Krenaria dhe refuzimi për të kërkuar falje shpesh janë pjesë e kësaj strategjie. Ata duan që të tjerët t’i ndjekin dhe të kërkojnë falje, pasi kjo i bën ata të ndihen më të fuqishëm dhe më të mirë për veten e tyre. Ata janë shumë të ashpër dhe do të jetë shumë e vështirë t’i bësh ata të kërkojnë falje, pa marrë parasysh sa e rëndësishme është për ty… Krenaria e tyre shpesh prish marrëdhëniet.

Ujori

Ujorët besojnë se falja është një qëndrim shumë fëminor, kështu që ata sigurisht nuk do të reagojnë mirë nëse shtyhen të kërkojnë falje. Ata ndoshta do të tallen me ju ose do t’ju bëjnë të besoni se keni të drejtë duke ju kënaqur, sepse ata besojnë se po e ekzagjeroni. Për të marrë faljen e tyre të vërtetë, ju do të duhet të punoni shumë dhe të djersiteni për t’i provuar atë të drejtë dhe në çdo mënyrë të mundshme, duke u përpjekur të bëni të qartë se ata kanë shkuar kundër vlerave të tyre dhe kanë bërë gabime… Ata do t’ju bëjnë të shpenzoni shumë kohë, duke pritur justifikime që ju i meritoni dhe shpesh më kot.
Burimi / Italia Feed - Attualità, Curiosità e molto altro...
"Psikologjia"
 

DeliriumMind

Speak the truth, even if your voice shakes 🦁☀️
Luani

Luanët shpesh kritikohen për personalitetin e tyre. Shumë njerëz mund t’i shohin ata si ekzibicionistë, arrogantë dhe manipulues dhe besojnë se ata rriten vazhdimisht në kurriz të atyre që i rrethojnë. Sidoqoftë, ata nuk e ndiejnë nevojën për të kërkuar falje për atë që janë dhe për qëndrimet e tyre.
Ata besojnë në vetvete, e dinë që janë gjithmonë në rrugën e duhur dhe nuk pranojnë t’u kushtojnë vëmendje atyre që kufizojnë veten duke i kritikuar ata. Ata do t’u kërkojnë falje njerëzve që u interesojnë.


FB_IMG_1620794459158.jpg


🤣
 
Top