Sa vjet keni jashte atdheut?!

Sa vjet keni jashte atdheut?!

 • 1-3 vjet

  Votat: 13 10.9%
 • 4-6 vjet

  Votat: 15 12.6%
 • 7-9 vjet

  Votat: 23 19.3%
 • 10-12 vjet

  Votat: 27 22.7%
 • 14-16 vjet

  Votat: 17 14.3%
 • 17-19 vjet

  Votat: 6 5.0%
 • me shume se 19 vjet

  Votat: 18 15.1%

 • Totali i votuesve
  119

WxP

Staf në FV.AL
8 muj po mduken si 80 vjet
 

Comedy_Central

Rashe Pashe Dufllak Grashe
Qr un kam ik ne 2004 u krha e ne 2015 ika prap nje vit prap u ktheva ika prap nje vit u ktheva tash ka 1 vit e 5 muaj pa kthy
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
..........
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
Me erdhi dita dhe mua te mos numeroj me ditet jashte atdheut ??
 

Angel_Devil

Kush ma vodhi diturinë !
V.I.P
Nja 20 vjet u ben tani , problemi im nuk esht sa ite jasht kam , problemi.om esht se sme ze ven sumatricja.me asnje cep ?
 
Top