Rrefenja e vapës!

Ej miq…

Nje super produksion qe do i’u mbertheje e do i’u beje te dritheroni si nje menyre per te balancuar temperaturat e larta te kesaj vere perveluese.

Rrefenja e nje mije neteve pa gjume.
Copeza tregimesh qe te gjitha se bashku do bejne qe te harroni detin.
Nje kryeveper boterore virtuale.

Bazuar ne ngjarje te verteta, dhe burim frymezimi nga vepra me fame boterore me 7 vellime dhe plot 24 libra qe pushtoi tregun letrar dhe kinematografik “Tregalle”.

Mbahuni miq, po vjen uragani!

Nje rrefenje qe do ju ngjitet ne lekure si ai paraziti qe ushqehet me gjakun tuaj qe nga lindja e deri ne vdekje.

Drame!
Romance!
Erotikë!
Aksion dhe Fantashkence!

Hiqni çdo aksesor apo mjet perdorimi metalik te mprehte qe keni ne shtepite tuaja dhe zevendesojini me te tjere si-motra apo si-vellezer prej plastike te riciklueshme.

Respektoni natyren dhe ambjentin ne menyre qe natyra t’iu respektoje ju!

InComing….
 
Duro se jemi ne spital, theu kemben ne nje shteg te thepisur baldosa rruges per ke shpia e nene madhes.
Sa te heqim allçine ri-fillojme.
Flm per interesimin dhe ju kerkojme ndjese per ket anomali.🙏🏻
 
Duro se jemi ne spital, theu kemben ne nje shteg te thepisur baldosa rruges per ke shpia e nene madhes.
Sa te heqim allçine ri-fillojme.
Flm per interesimin dhe ju kerkojme ndjese per ket anomali.🙏🏻
Me gjuhen e oshe quhet anomali 57….konsumatori nuk banon 😹😹😹😹
 
Top