Romani i pare ne gjuhen shqipe

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Cili ka qen romani i pare ne gjuhen shqipe, kush e ka shkruar...dhe ne cfare viti eshte botuar?
 
Titulli: Romani i pare ne gjuhen shqipe

"Marcja"- Ndon Nika..viti se di :S
 
Titulli: Romani i pare ne gjuhen shqipe

Deri tani je sakt....po kerko dhe per vitin!
 
Titulli: Romani i pare ne gjuhen shqipe

Po, Bardha e Temalit ishte me e vone se kjo :konfuz:. Gjithmon kam menduar se ishte i pari. :confused: Mendoja se ishte botuar diku ne vitin 1890.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 1 12.5%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 4 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 1 12.5%
 • 4-Engjulli im.

  Votat: 2 25.0%
 • 5-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 6-Ne duart e kohes.

  Votat: 0 0.0%
Back
Top