Rama ndjesë publike SHBA-BE-OSBE:U kërcënuat, por vijuat betejën!

WxP

Antarë i Respektuar
Kryeministri Edi Rama ka falënderuar dhe iu ka kërkuar publikisht ndjesë partnerëve ndërkombëtarë të Shqipërisë, pas mbylljes së procesit zgjedhor ë 30 qershorit. Në një dalje për media pas mbylljes së votimit, kreu i qeverisë është ndalur edhe te ndërkombëtarët, duke thënë se u bënë objekt i sulmeve të turpshme të opozitës shqiptare. Sipas tij, […]

The post Rama ndjesë publike SHBA-BE-OSBE:U kërcënuat, por vijuat betejën! appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top