Pranvera Bardhi, pinjollja e funksionarit të mbretërisë, jeta dhe kalvari i vuajtjeve të saj

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Kam 3 libra te zysh Pranveres :D sa mire do ishte t ekishim figura si kjo ne tv, ne vend te VIPAVE koti.
 

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top