Ne Gjakove kam vene re qe i pergatisin me cop asuxhuku mbi besoj qe edhe me copa ullinjesh do ishe nje kombinim i mire.
Flija vertet qe eshte e shijshme edhe pse kerkon shume munde per tu gatuar. Do te sjell nje video por ama edhe ti duhet ta provosh se ndryshe nuk quhesh Shqiptar :lol Pergatitet ne dy menyra me saç (por qe duhet te kesh oborr e qe eshte me e shijshme) dhe ne furr (kur mungon saçi nuk ke vend per saç) e qe behet gjithsesi e shijsheme
P.s edhe pse ne kete kohe te nxehte eshte pak e rende per tu ngren ngase pergatitet me brum do ta sjell gjithsesi nje dit
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju siguruar mbarvajtjen në këtë ueb faqe
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.