Shfletimi si vizitorë është i kufizuar

Peshk i zier me majonezë

Kresha

A pretty face can never trick me




Përbërësit për 4 persona:

Peshk për 4 persona (rreth 250 g për person)

6 patate mesatare

7 karrota mesatare

5 lugë gjelle majonezëë

1 tufë majdanoz

Kripë

Piper


Përgatitja:

Fillimisht pastrojmë mirë patatet dhe karrotat dhe i vendosim të zijmë. Patatet i presim në forma kubike ose me feta, ndërsa karrotat në rrathë.

Në një tepsi vendosim peshkun të cilin e kemi zier më parë, shtojmë patatet dhe karrotat, majdanozin e prerë hollë, kripë dhe piper sipas dëshirës, ndërsa lart shtojmë majonezën.

Kujdesuni që perimet të jenë të ftohta, në mënyrë që të mos pritet majoneza.

//mesazhi
 

Konkursi Letërsisë

  • Aeroporti i Zaventemit

    Votat: 6 54.5%
  • Të harrova, sepse të dua

    Votat: 5 45.5%
  • Vetëm …

    Votat: 4 36.4%
Back
Top