Pershkruaj shqiptaret me nje fjale.

Kjo teme lindi meqe dikush me pyeti sot: Cila eshte gjeja qe te ka bere me shume pershtypje ne Shqiperi pas kthimit tend?!

Une kisha 1 liste me pershtypje por 1 qe me ka bere e me ben cdo moment eshte se te gjithe duan te jene:
  • Shefa! 🤣
Madje dhe ai qe akoma s'ka marre diplomen sillet si specialist e do te jape urdhera. 😁

Une e nisa, ju bitiseni tani! 😁
 
Cifute kur paguajne, muhamedane kur hane. katolike kur flasin, ortodokse kur shkone ne dhomen e gjumit dhe budiste me dashnoret.
Ahhhh ... me dole ne shteg ,edhe edhe muslimane te devotshem qe falen me medyshje nga tejkalimi i gjynaheve virtuale 🤣🤣
Shqiptare hesapi me pak fjale , te ndertuar nga balta si gjithe te tjeret , me mish dhe gjak por me mendje konfuze nga ndikimet historike 😜
 
Ahhhh ... me dole ne shteg ,edhe edhe muslimane te devotshem qe falen me medyshje nga tejkalimi i gjynaheve virtuale 🤣🤣
Shqiptare hesapi me pak fjale , te ndertuar nga balta si gjithe te tjeret , me mish dhe gjak por me mendje konfuze nga ndikimet historike 😜

Te gatuar me zall dhe eshke
 
Top