Per cka na nevojiten miqte?

Per kta miqte virtual flitet, qe i zini sot e pas 1 muaji kapeni per leshi virtual? lool

Miqte e vertete jane aty ne jeten reale, kur je i lumtur dhe pjese e lumturise jane e ata
Kur te perplasin dallget e ata jane krahe teje ,
Per cfare duhen?
Per nje fjale
Per nje zgjim
Per nje perplasje
Per te dhene e per te marre
Pas familjes, miqte jane ata qe kane rendesine me te madhe!
 

Dy miq po pinin nga një birrë ke stacioni i trenit dhe po prisnin trenin...

Erdhi treni...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.
U bë treni gati për nisje...
- Pimë edhe nga një birrë se se vjen treni i orës tjetër?!
- Pimë.

Erdhi treni orës tjetër...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.
U bë treni gati për nisje...
- Pimë edhe nga një birrë se se vjen treni i orës tjetër?!
- Pimë.

Erdhi treni i orës së fundit...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.

Në moment të fundit kur treni po nisej, çohen nga lokali me vrap për të kapur trenin...
Njëri e kap në ecje e sipër dhe hipën në tren, tjetri jo.

Ky që mbetet në stacion shtrihet barkazi duke qeshur me lot.

I afrohet punonjësi i lokalit ke stacioni i trenit dhe e pyet:
Humbe trenin e orës së fundit, pse qesh?!

Pjaneci përgjigjet:
Në tren duhet të hipja unë, ai miku im kishte ardhur për të më përcjellur mua 😁
 
Dy miq po pinin nga një birrë ke stacioni i trenit dhe po prisnin trenin...

Erdhi treni...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.
U bë treni gati për nisje...
- Pimë edhe nga një birrë se se vjen treni i orës tjetër?!
- Pimë.

Erdhi treni orës tjetër...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.
U bë treni gati për nisje...
- Pimë edhe nga një birrë se se vjen treni i orës tjetër?!
- Pimë.

Erdhi treni i orës së fundit...
- Pimë edhe nga një birrë sa të bëhet gati për nisje?!
- Pimë.

Në moment të fundit kur treni po nisej, çohen nga lokali me vrap për të kapur trenin...
Njëri e kap në ecje e sipër dhe hipën në tren, tjetri jo.

Ky që mbetet në stacion shtrihet barkazi duke qeshur me lot.

I afrohet punonjësi i lokalit ke stacioni i trenit dhe e pyet:
Humbe trenin e orës së fundit, pse qesh?!

Pjaneci përgjigjet:
Në tren duhet të hipja unë, ai miku im kishte ardhur për të më përcjellur mua 😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣,të paktën memorien e paska patur top 🤣
 
- Hey 😁, how'd you know I was coming back?

- That's easy. Who's your favorite actor? Clint Eastwood. The Outlaw Josey Wales, man. The Man with No Name. He always doubles back for a friend.

 
Vetëm për dy arsye: 1. Të na mbështesin në momente të vështira të jetës jo me para por me dashuri 2. Të na tregojnë historitë dhe problemet e tyre që ti dëgjojmë, dhe ata të bëjnë të njëjtën gjë me ne. Nëse paraja futet në mes e prish të gjithë marrdhënien e ndërtuar.
 
- Hey 😁, how'd you know I was coming back?

- That's easy. Who's your favorite actor? Clint Eastwood. The Outlaw Josey Wales, man. The Man with No Name. He always doubles back for a friend.


Po ti je noicik mik i mire apo hic?! 😁
 
Investoj shume ne miqesi dhe ndihem keq nese humbas ndonje
Kam humbur miq gjate rruges , por jo miq te vertete sepse koha kte tregoi!
Miqte duhen dhe jane ata qe vijne pas familjes
Por miqte e vertete jane ata qe jane me ty edhe ne ditet e errta , dhe miq te tille kam shyqyr zotit dhe zoti i dhente jete e shendet!
 
Miqtë janë një pjesë e rëndësishme e jetës sonë, pasi që jemi krijesa relacionale. Të japin ndjenjën se i takon dhe je pjesë e një bashkësie. Sa dhe pse kemi nevojë, është çështje individuale. Në jetën private, nga koha e kufizuar, mund të them se kam dy miq/mikesha (kohën i a kushtoj familjes). Gjatë rrugëtimit virtual, pata fatin të takoj një mike të vetme, me të cilën edhe u takuam (jetojmë në dy shtete të ndryshme) dhe shkëmbyem kohë me kualitet të plotë. Nevojat mund të jenë edhe më të mëdhaja, por mjafton të takojmë shpirtëra të bukur, që na bëjnë të ndihemi mirë, qoftë edhe për momente të shkëputura.
 
Top