Se pari rregullojani pak titullin se po me prish syte
"Pula e dehur" recete per tave me patate dhe kjo por pak me ndryshe...
I vendosim patatet e prera ne nje tepsi ,hedhim erezat rigon,piper,urdhra,dafine vaj dhe nje luge majoneze..I trazojme patatet me luge o me duar qe te shperndahen erezat me pas vendosim kofsha pule ose nje pule te tere..i hedhim e kesaj ereza dhe nje luge majoneze e lyejme mishin qe te marr shije...Ne fund derdhim mbi to nje shishe birre,mbulojeni me leter alumini nese skeni tepsi me kapak dhe vendoseni ne furre...
Vec me metro se mos deheni bashke me pulen ne fund
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju siguruar mbarvajtjen në këtë ueb faqe
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.