• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Orgji dhe drogë në kohë karantine! Arrestohen 20 persona në Katalonjë

Orgji dhe drogë në kohë karantine! Arrestohen 20 persona në Katalonjë
1585066645373.png


Policia autonome e Katalonjës “Mossos D’Esquadra” njoftoi për arrestimin e tetë personave të akuzuar për trafik droge, si edhe për organizminin e një orgjie, në një shtëpi të qytetit, gjatë pandemisë së koronavirusit.

Policia ka mbërritur në gjurmët e kësaj shkelje, pasi njëri nga të ftuarit në këtë festë, i telefonoi ata, në lidhje me këtë gjë. Gjatë kontrolleve, policia gjeti tipe të ndryshme të substancave të ndaluara:, si kokaine dhe ekstazi.

Sipas raportimeve, orgjia ishte organizuar nga rreth 20 persona, por deri në atë moment vetëm tetë prej tyre ishin paraqitur në apartamentin e zonës Carrer Casp, të kryeqytetit katalan. Mësohet se apartamenti ishte marrë me qira, si shtëpi “turistike” nga njëri prej pjesmarrësve.

Policia ushtroi kontroll ndaj të gjithë personave, por ndaj njërit që shfaqte kollë, aplikoi tampon testimi, por rezultatet ishin negativ. Më pas grupi u arrestua dhe tashmë akuzohen për shkelje të gjendjes së jashtëzakonshme, të shpallur nga qeveria, si edhe për përdorim dhe zotërim drogërash.
Top Channel
 

Comments

Top