Njoftimet e konkursit letrare~22.

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm

ReNdEx

Interist Forever
V.I.P

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
ejjj a ka ndonje krijimmm?
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
O shqiptaret e Fv-seee ahahahahhaha,do sillni noj krijim apo jo!?
doni apo nuk doni konkurs!? :p
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Njerez ju lutem, pasi te komentoni luften ne Ukraine, pasi te keni protestuar per çmimet gjeni kohe dhe dergoni dy vargje per konkursin, jeta....virtuale....vazhdon😂😝
Ju lutem bashkangjitjuni thirrjeve te shokut tone EDvinnn. :p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Njerez ju lutem, pasi te komentoni luften ne Ukraine, pasi te keni protestuar per çmimet gjeni kohe dhe dergoni dy vargje per konkursin, jeta....virtuale....vazhdon😂😝
Kete muaj presim te na nderoje pena jote e arte!
Don't let us down Bro!
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Sot e neserrrr,nisni o njerez te mire ndonje rrjesht,se ndryshe sdo kemi konkurs. :(
 
Top