Njoftimet e konkursit letrare~22.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pershendetje,pershendetje!
Ja ku ritakohemi perseri sebashku.
Duke falenderuar @Soulmind per organizimin e shkelqyer dy mujoresh qe i beri keti konkursi. 🤗
Tani do vazhdojme serish sebashku ne muajit ne vazhdim.
Tema per muajin qe vjen eshte nje teme e bukur verore dhe qe kujton pushime.
Uroj te gjithe ti shijoni nga pak.

Tema; Gusht~Perendime ne gusht! (sunset)
dhe si gjithmone;
Teme e lire,mirepres cdo varg tuajin.

Krijimet do mirepriten ne posten time private deri me daten 3 shtator.
Pasi konkursi kete muaj do kete pak shtyrje,do hapet me daten 4 shtator
Ju pershendes dhe muaj te mbare ! 🤗
 
Redaktimi i fundit:

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pershendetje,pershendetje!
Ja ku ritakohemi perseri sebashku.
Duke falenderuar @Soulmind per organizimin e shkelqyer dy mujoresh qe i beri keti konkursi. 🤗
Tani do vazhdojme serish sebashku ne muajit ne vazhdim.
Tema per muajin qe vjen eshte nje teme e bukur verore dhe qe kujton pushime.
Uroj te gjithe ti shijoni nga pak.

Tema; Gusht~Perendime ne gusht! (sunset)
dhe si gjithmone;
Teme e lire,mirepres cdo varg tuajin.

Krijimet do mirepriten ne posten time private deri me daten 3 shtator.
Pasi konkursi kete muaj do kete pak shtyrje,do hapet me daten 4 shtator
Ju pershendes dhe muaj te mbare ! 🤗
Te dashurit e mi,jemi ketu ,pres ndonje krijim nga ju;
@Soulmind ,@Parloté . @AnaVie @Hilarious , @No_Sens e te gjithe dashamirsit e vargjeve. :))
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Te dashurit e mi,jemi ketu ,pres ndonje krijim nga ju;
@Soulmind ,@Parloté . @AnaVie @Hilarious , @No_Sens e te gjithe dashamirsit e vargjeve. :))

Emma Stone Yes GIF by filmeditor
 
Top