Njoftimet e konkursit letrare~21!

Atehere le te bejme nje rifreskim dhe njehere,meqe disa tema te diteve te fundit u fshine nga serveri!
Do rifillojme perseri konkursin e letersise, ne kete prag vjeshte! :))
Tema per muajin Tetor eshte:

Tetor - Vjeshte e praruar!
Plus si cdo muaji-teme e lire.


PRes ne posten time private,krijimet tuaja!
Krijimet do pranohen deri me daten 14 Tetor!
Ju pershendes,dhe mos me harroni! :)
 
Nga mua mos prit gje i kam ber ristart trurit po krijoj kujtime te reja nga viti tjeter flasim prap ..😊
 
Tak,takk..takkk,ja ku arritem ne njoftimin e fundit per kete vit,per konkursin letrare!
Nga sot e deri me daten 14 ,te muajit ne vazhdim,pres krijimet tuaja ,ne posten time private!
Tema eshte;
Dhjetor - Fundvit
PRag festash,dhe si gjithnje teme e lire.

Pres frymzimet ,vargjet dhe rrjeshtat tuaj letrare!!
 
Tak,takk..takkk,ja ku arritem ne njoftimin e fundit per kete vit,per konkursin letrare!
Nga sot e deri me daten 14 ,te muajit ne vazhdim,pres krijimet tuaja ,ne posten time private!
Tema eshte;
Dhjetor - Fundvit
PRag festash,dhe si gjithnje teme e lire.

Pres frymzimet ,vargjet dhe rrjeshtat tuaj letrare!!
Ju rikujtoj perseri!
@Soulmind @ZHIGO ,@kitrra 123 ,@jana80 ,@Vajza ,@Loverboy ,@Hard Styler,@Electra ,@Dooda ,@sofia ,@Arfenilla ,@Marakli^Krapit @Endrra ,@NjeZePraneJush dhe te gjithe dashamirsit e letersise qe pres krijimet tuaja!
 
Na pret vitiii ne vazhdim amaaaa. :p
Frustrated Episode 14 GIF by America's Got Talent
 
Tak,takk..takkk,ja ku arritem ne njoftimin e fundit per kete vit,per konkursin letrare!
Nga sot e deri me daten 14 ,te muajit ne vazhdim,pres krijimet tuaja ,ne posten time private!
Tema eshte;
Dhjetor - Fundvit
PRag festash,dhe si gjithnje teme e lire.

Pres frymzimet ,vargjet dhe rrjeshtat tuaj letrare!!
PEr te gjithe dashamirsit e Letersise! :))
Ju rikujtoj perseri!
 
Top