Njoftimet e konkursit letrare~21!

Atehere le te bejme nje rifreskim dhe njehere,meqe disa tema te diteve te fundit u fshine nga serveri!
Do rifillojme perseri konkursin e letersise, ne kete prag vjeshte! :))
Tema per muajin Tetor eshte:

Tetor - Vjeshte e praruar!
Plus si cdo muaji-teme e lire.


PRes ne posten time private,krijimet tuaja!
Krijimet do pranohen deri me daten 14 Tetor!
Ju pershendes,dhe mos me harroni! :)
 
poooo,mduhet te vi heret miii,me pas ca gure rezerv,me ditt robii qe ka dy krijime me hap temen. ahahahahhahaha

koffee with karan bollywood GIF
 
PErseri ketu,perseri sebashku,per te dhene nje tjeter takim per krijimet tona letrare!
Atehere,tema per muajin ne vazhdim eshte;

~Nentor- Prag festash
~Dhe si gjithnje dhe cdo muaj;- teme e lire.


Ju mirepres me krijimet tuaja ne posten time private! :))
 
Si funksionon,perveç temes se vjeshtes kemi mundesi dhe per krijim te lire?
Po ka gjithnje tema te lire cdo muaj!
Funksionon keshtu: Antaret kush ka deshire te shkruaj,shkruan pjesen,vargjet ,apo poezi,dhe mi dergojne mua privat,me pas une hap konkursin me gjitha krijimet e derguara,pasi mbyllet sondazhi,njihemi dhe me autoret.
 
Po ka gjithnje tema te lire cdo muaj!
Funksionon keshtu: Antaret kush ka deshire te shkruaj,shkruan pjesen,vargjet ,apo poezi,dhe mi dergojne mua privat,me pas une hap konkursin me gjitha krijimet e derguara,pasi mbyllet sondazhi,njihemi dhe me autoret.
Deri cfare date kam kohe te sjell krijimin?
 
Top