Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

LoSsT

VIP
Do deshiroja ne kete teme te hidheshin te gjitha postimet e atyre pjesetareve te stafit qe largohen per pushime ose per shkaqe apo aresye te ndrysheme, duke percaktuar pak a shum daten e largimit dhe ate te rikthimit ne staf duke i rikthyer gjithashtu accessin nese largohet per nje perjudhe relativisht te gjate 1 - 2 muaj ose per te qene ne dijeni pjesa e staff`it Sop per ata qe largohen per perjudha te shkurtra, diku tek 2 - 3 ose 4 jave.

Po e filloj un me [dj_enigma]
22:17:05 <[dj_enigma]> desha te kerkoj leje tani :)
22:17:18 <[dj_enigma]> nisem per JASHT
22:17:23 <[dj_enigma]> 2 jave
22:17:28 <[dj_enigma]> me 15 iki
22:17:32 <[dj_enigma]> dhe kthehem me 29

Do qendroje pak a shum 2 - 3 jave

Me tmira.
 

KissShpirtoo

Anëtar Aktiv
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

[ 22:35:00 ] <Askushi> O Vlla
[ 22:35:06 ] <ASI-SHKODRAN> yes
[ 22:35:09 ] <Askushi> So Mungoj Per Disa Dite
[ 22:35:10 ] <Askushi> Un
[ 22:36:15 ] <Askushi> Po Nja 2 Ose 3 Jave Re
[ 22:36:18 ] <Askushi> Se Kam Pune
Flm!!!
:)
 

KissShpirtoo

Anëtar Aktiv
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

[ 22:35:00 ] <Askushi> O Vlla
[ 22:35:06 ] <ASI-SHKODRAN> yes
[ 22:35:09 ] <Askushi> So Mungoj Per Disa Dite
[ 22:35:10 ] <Askushi> Un
[ 22:36:15 ] <Askushi> Po Nja 2 Ose 3 Jave Re
[ 22:36:18 ] <Askushi> Se Kam Pune
Flm!!!
:)
 

LoSsT

VIP
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Me pak vonese per aresye personale, gjithesesi ka njoftuar, Rishtohet...
 
C

calvin

Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Pershendetje Nick Erjoli me ka njoftu qe eshte me pushime ne shqiperi per disa dit kshu qe, per momentin e kemi heq nga @ kur te rikthet do te shtohet flm :)
 
C

calvin

Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Pershendetje Nick Erjoli eshte disa dit me pushime ne shqiperi me ka njoftu mu, per momentin eshte hek nga @ kur te rikthehet do te shtohet flm :)
 

ReNdEx

Interist Forever
Titulli: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Pershdnetje stafi me qen se ndodhem ktu ne forum po ju lajmroj ktu do te kerkoja heqjen time nga access level 5 aop nga kanalet #shqiperia #ndihme #stafi pasi per nje perjudh kohe te gjat apo te shkurter kte se di mir por nuk do te jem ne dispozicion te mbajtjes se accesit si dhe ne sherbim te tij ...Ndaj dhe erdha tju lajmeroj ktu me qen se esht dhe tema e duhur per largimin tim nga stafi per arsyet perosnale dhe ndaj po ju njoftoj per ikjen time nga stafi i Albnetwork&Fajtori ju flm qe me besuat accessin ndaj dhe do tju kerkoja heqjen time te accessit pergjithmon pa te drejt kthimi kalofshit sa me mir...

Shpresoj ta merrni ne konsiderat kerkesen time :D

Me Respekt KaMiKaZi_^_vLoNjAt ose Vlonjat :) :)
 

LoSsT

VIP
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

U kry, edhe "rruge" te mbare nga do bredhesh :)
 

WxP

Hidrauliku
Titulli: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

U kry bac :D
 

Server

Services Oper
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

U kry Mjeshter :D Hajd rrug te mbar.
 

Server

Services Oper
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

[13:01] <@Timi> Server

[13:01] <@Timi> [22:00] -MemoServ- Memo 10 da redi (Mar 19 Giu 2012 - 12:04:10 EDT). Per eliminarlo, digita: /msg MemoServ DEL 10
[13:01] <@Timi> -
[13:01] <@Timi> [22:00] -MemoServ- Pershendetje! Duke filluar qe nga dita e neserme date 20 qeshor 2012 deri 27 qeshor 2012 nuk do futem ne chat pasi jam ne udhetim ne disa shtete. Ju uroj pune te mbare redi!
[13:02] <@Timi> shkruje tek forumi please


Po kshu dhe [Dj_Enigma] do jet larguar per nja 15 dit per pushime dhe do rikthehet ju flm per mirkuptimin!!
 

LoSsT

VIP
Pe: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

-MemoServ**** (Sherbimet@Albanian.Network)- Memo 6 from redi (Jun 19 12:04:28 2012 EDT). To delete, type: /msg MemoServ DEL 6
-MemoServ**** (Sherbimet@Albanian.Network)- Pershendetje! Duke filluar qe nga dita e neserme date 20 qeshor 2012 deri 27 qeshor 2012 nuk do futem ne chat pasi jam ne udhetim ne disa shtete. Ju uroj pune te mbare redi!

Me tmira...
 

vAmPiRe

Aop aLiSa^sHkOdRaNe
Titulli: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

A na paguhet rroga kur marrim pushimet aaa???

Se deshta me marr nja 2 jave leje :D
 

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Titulli: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Rroga dhe siguracioni paguhet :D ca nick ke ne chat ti

Me Rrespekt Mbreti
 
Titulli: Njoftime : rreth largimit te pjesetareve staff`it per pushime

Te japin edhe bonus nqs iken me modifiku parakolpin edhe kthehesh me ***y :respekt:
 
Top