Njerëzit më sèksi se të gjithë kanë lindur këtë muaj të vitit, renditja është surprizuese!

Sipas një studimi është gjetur edhe renditja e njerëzve më tërheqës (sèksi) bazuar në muajin e lindje dhe rezultati mund të jetë befasues për disa prej jush.

Prilli është muaji në të cilin lindin njerëzit me tiparet dhe karakteristikat më tërheqëse, prandaj nëse keni lindur në prill mos u shqetësoni shumë për pamjen tuaj!
Ndërkohë renditja vijon si më poshtë:
1.Prill
2.Gusht
3.Shkurt
4.Dhjetor
5.Shtator
6.Mars
7.Tetor
8.Nëntor
9.Janar
10.Maj
11.Korrik
12.Qershor
Nëse e shihni veten poshtë në këtë listë, studimi nga “Frommars” shprehet që nuk ka arsye për t’u shqetësuar, pamja e jashtme nuk është gjithçka
 
Schitts Creek Reaction GIF by CBC
 
July Month GIF by Titounis

Femrat e korrikut janë yje.
JLo
Africa Zavala
Priyanca Chopra
Kimbelery Reyes
Selena Gomez
🤗🤗🤗
 
Top