Njerëzit më sèksi se të gjithë kanë lindur këtë muaj të vitit, renditja është surprizuese!

Sipas një studimi është gjetur edhe renditja e njerëzve më tërheqës (sèksi) bazuar në muajin e lindje dhe rezultati mund të jetë befasues për disa prej jush.

Prilli është muaji në të cilin lindin njerëzit me tiparet dhe karakteristikat më tërheqëse, prandaj nëse keni lindur në prill mos u shqetësoni shumë për pamjen tuaj!
Ndërkohë renditja vijon si më poshtë:
1.Prill
2.Gusht
3.Shkurt
4.Dhjetor
5.Shtator
6.Mars
7.Tetor
8.Nëntor
9.Janar
10.Maj
11.Korrik
12.Qershor
Nëse e shihni veten poshtë në këtë listë, studimi nga “Frommars” shprehet që nuk ka arsye për t’u shqetësuar, pamja e jashtme nuk është gjithçka
 
Sipas një studimi është gjetur edhe renditja e njerëzve më tërheqës (sèksi) bazuar në muajin e lindje dhe rezultati mund të jetë befasues për disa prej jush.

Prilli është muaji në të cilin lindin njerëzit me tiparet dhe karakteristikat më tërheqëse, prandaj nëse keni lindur në prill mos u shqetësoni shumë për pamjen tuaj!
Ndërkohë renditja vijon si më poshtë:
1.Prill
2.Gusht
3.Shkurt
4.Dhjetor
5.Shtator
6.Mars
7.Tetor
8.Nëntor
9.Janar
10.Maj
11.Korrik
12.Qershor
Nëse e shihni veten poshtë në këtë listë, studimi nga “Frommars” shprehet që nuk ka arsye për t’u shqetësuar, pamja e jashtme nuk është gjithçka
Tani po mendoja ata qe njoh e qe kane lindur ne prill.
Po qe jane sëksi me vertete keta te prillit?😁
 
Sipas një studimi është gjetur edhe renditja e njerëzve më tërheqës (sèksi) bazuar në muajin e lindje dhe rezultati mund të jetë befasues për disa prej jush.

Prilli është muaji në të cilin lindin njerëzit me tiparet dhe karakteristikat më tërheqëse, prandaj nëse keni lindur në prill mos u shqetësoni shumë për pamjen tuaj!
Ndërkohë renditja vijon si më poshtë:
1.Prill
2.Gusht
3.Shkurt
4.Dhjetor
5.Shtator
6.Mars
7.Tetor
8.Nëntor
9.Janar
10.Maj
11.Korrik
12.Qershor
Nëse e shihni veten poshtë në këtë listë, studimi nga “Frommars” shprehet që nuk ka arsye për t’u shqetësuar, pamja e jashtme nuk është gjithçka
Une dmth kam filluar te dal ne 8 nentor, pavaresisht se kryevepra mbaroje ne 9🤣🤣🤣
 
Ju lutna grave qe kur te komentojne te tregojne dhe muajin e lindjes qe te pakten ti perfytyrojme ne baze te horoskopit se si jane shume sexy,sexy apo me pak sexy 😂😂😂
 
Top