Një makinë Ferrari e Formula 1 në rrugët e Çekisë. Policia nuk e identifikon dot shoferin…

Kalimi i këtij mjeti kaq të veçantë, ka ndodhur në një nga autostradat e shtetit çek edhe në vitin 2019.
-640-0-1660488929x407-568.jpg
ÇEKI - Është e zakonshme të gjesh makina klasike të konkurrencës në rrugë, të përshtatura nga koleksionistët për përdorim të rregullt, ose për ekspozim. Sidoqoftë, nuk është aq e zakonshme të shikosh një makinë të Formula 1 dhe të duket si diçka normale.

Kjo pamje e pazakontë ka ndodhur në një autostradë që përshkon Republikën Çeke, në të cilën një shofer, i cili po udhëtonte në njërën prej këtyre rrugëve u ndesh, asgjë më shumë dhe asgjë më pak, se sa me një Ferrari klasik të Formula 1.

Shoferi i makinës që filmoi pamjet iu përkushtua ndjekjes së këtij mjeti të veçantë për kilometra të tëra. Pavarësisht se video qarkullon në rrjetet sociale, policia çeke nuk ka mundur të identifikojë shoferin e këtij Ferrari.
Mendohet se i njëjti pilot, i cili së fundmi ka drejtuar këtë makinë të Formula 1 në rrugët e Republikës Çeke, e ka bërë këtë veprim edhe në një rast tjetër. Kjo ka ndodhur në vitin 2019 dhe as atëherë shoferi nuk është mund të identifikohej nga policia.

dosja.al
 
Top