Një këngë për ty!

Lauri

Anunnak
Bethoven thotë për Elisa 😲
Kush komandon këtu ai apo unë lol
Unë them për @Desa🥰 dhe nuk diskutohet 🤷
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Bethoven thotë për Elisa 😲
Kush komandon këtu ai apo unë lol
Unë them për @Desa🥰 dhe nuk diskutohet 🤷

🥰 faleminderit ❤️

 
Top