Night Life

Ledio.Style

Antar Aktiv
Pershendetje te gjitheve. Miresevini ne grupin e ri te Forumit Virtual. Ate qe ka te bej me personat qe bejne pjes ne Night Life. Me Night Life nenkuptohen shume gjera... Drita... zhurm... rremuje... drinks... ecstasy... drugs... qef... net te tera pa fjetur.... me qindra agime te perjetuar me shoket dhe shoqet pas nates ne disco!!

MIRESEVINI!!!

PS: Grupi esht me ftese, sepse deshiroj te popullohet vetem nga persona qe kan lidhje me temen.. nuk esht as grup qe synon bashkimin e shqiperis etnike.. dhe as shpetimin e flamurit kuq e zi!! Prandaj ju lutem mos beni kerkesa te kota.

KEEP ON MIXING DEE JAY!!!!!!!!
 
Top