Ngjyra e rrobabanjove mund të të shpëtoj jetën.

MonaLisa

Staf në FV.AL
Adm
A e dini se ngjyra e rrobave të banjës së fëmijës suaj mund t'i shpëtojë jetën? Ato fluoreshente janë më të dukshmet nën ujë, si në një pishinë ashtu edhe në një liqen dhe det, siç tregohet në këtë imazh të lëshuar nga Sistemi i Kujdesit Shëndetësor Prairie Lakes.

IMG_0117.jpeg


Në pishinë, ku pjesa e poshtme është përgjithësisht e qartë, ngjyrat që bien më shumë në sy ishin roza dhe portokallia neon, ngjyra të ndezura që bien qartë në ujë, duke e bërë më të identifikueshme atë që e mban.

E njëjta gjë vlen edhe për detet dhe liqenet. Në të kundërt, ngjyrat si e zeza dhe bluja janë më pak efektive: ato mund të shfaqen si hije, gjethe ose papastërti në sipërfaqen e ujit. Bardheblutë dështuan edhe në teste. Herën tjetër që do të blini një rroba banje, mbani mend se siguria është e para: zgjidhni ngjyrat e ndezura, veçanërisht për fëmijët, dhe mbani gjithmonë një sy mbi to 🌈


Greenme_it
 
Interesante
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top