Nga Kabineti i Ivanovit paralajmërojnë dhënien e mandatit?

legjenda

Tetova
Nga Kabineti i presidentit Gjorge Ivanov sot kanë deklaruar se pas pranimit të letrës nga kryeparlamentari Talat Xhaferi, Ivanovi do të veprojë konform Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, trasmeton Gazeta Express.
Kabineti i Kryetarit të shtetit vërteton se ka arritur letër nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Kryetari i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, do të veprojë në bazë të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë dhe praktikave të deritanishme.", thuan nga Kabineti i krxetarit në përgjigjen e pyetjes nga Radio Evropa e Lirë, se a ka arritur shkresa zyrtare e kryeparlamentarit./Gazeta Express/

TEMAT:MAQEDONIIVANOV
 
Top