Nga jeni me origjin dhe ku jetoni aktualisht?

Bije dhe mbeske Shqiptare 🔥🔥 & aktualisht jetojme ne Toke 🤓
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top