Nga jeni me origjin dhe ku jetoni aktualisht?

Desa

Felix Culpa
S/M
Disa vende nuk mjafton t'i shohësh, dhe kaq.
Duhet të shijohen në frymëmarrje të shpirtit 🤗
Shumë e vërtetë 🤗
Imagjino të shijosh katër stinë në një ditë!
 

Raniaa

Antarë i Respektuar
Me origjin jom prej mali, shpirti im aromen e maleve mbane, por rritur ne Greqi perballe detit, habitati im💫❣️
 

Bukowski

Gjumash
Me orgjine nga shqiperia jetoj ne kanada
 

Desa

Felix Culpa
S/M
E lindur në vend të bekuar nga natyra, por i mirëmbajtur nga njerëz që nuk rrinë kot 😎

Foto të huazuara nga Sh.A.

BED2BAB0-5AEA-4598-8079-72715F5C6375.jpegE47D916F-0FD1-4B17-96E3-0F5271F06CC9.jpegD7CB9C29-4532-450B-BEB2-7A8A2502B6E1.jpeg8C018A5C-A33C-48E3-B639-E9A149B5389E.jpegF55F8FF7-F176-4FD2-90DC-90BF48A2556F.jpeg
 

Gjumashi

Antarë i Respektuar
jam nga Struga... lëvizë ndërmjet Strugës, Durrsit dhe Tetovës.
 
Top