Nëse deri tani keni fjetur me freskuese në dhomë të gjumit, këto dy arsye do t’ju bindin të mos e bëni më

Nëse deri tani keni fjetur me freskuese në dhomë të gjumit, këto dy arsye do t’ju bindin të mos e bëni më.​

1659190975835.png
Shumë njerëz, gjatë ditëve të nxehta të verës, mbajnë një freskuese te dhoma e gjumit.

E kuptojmë që është vapë dhe zgjidhja e vetme mund të jetë kjo, por duhet ta bëni këtë, për dy arsye kryesore.


E para, mund të rrezikoni ftohjen.
Ajri i freskueses, i vazhdueshëm, është arsyeja pse shumë njerëz ftohen në verë. Nuk është ajër i freskët, dhe sipas ekspertëve ju mund të flini më shpejt me një ajër të freskët, sesa me ajër të kondicionuar.

E dyta, nuk është e shëndetshme.

Astma, alergjitë, sytë e thatë, mund të përkeqësohen kur vendosni një freskuese në dhomën e gjumit. Dhe kjo nuk është e shëndetshme. Ju sugjerojmë t’i shmangi ju që vuani nga këto probleme shëndetësore, por edhe ju të tjerët, sepse sjell probleme në shëndet.
g.shqip
 
Top