Ne kerkim te zemrushit/es...

Per te gjithe ata/ ato qe jane ne kerkim te zemrushave,zemrushevee,ju lutem te lene sinjalin e tyre akustik,me shkrim,pas keti sinjali me teme te shkruar.
Mirepresim te gjithe zemer thyerit dhe zemer thyerat.
Presim `pacient` me patarica,gjyslyk,miopi,qeros dhe kacurreles.
Per gjinin e kundert presim femra bjonde brune,mbi peshe dhe nen peshe,ato me peshe dhe gjatesi te rregullt,le te rrine jashte,ose te hyne me njeren kembe dhe me shume kujdes,pasi meshkujt ketu jane me zemer te dobte. :p
Ju mirepresim ne hapjen e zemrave tuaja,ne nje te vetme,ketu ne kete teme te` zmerushit dhe zemrushja`.

@Yara ec bekoje temen. :p
 
Po ndaj je ketu,ste le Nevi pa gjete derman,vec hap zemren se sdo gjej sherim apriori ajo pa fol ju😝
@LeVoyageur ,Lev Ndoka, hape ate zemer me arterie te degzuar, ahhahahahahaha.
fillo nga deget e largeta,pastaj i shkojme qender,e nisim noj autobuz qe te bej unazen e zemres,per matje tensioni. ahahahhahaha
 
Top