Miss i forumit.

Miss i forumit

 • Nevertiti

  Votat: 3 6.5%
 • Senseo

  Votat: 3 6.5%
 • Monique

  Votat: 3 6.5%
 • Ledia

  Votat: 5 10.9%
 • Nicktjeter

  Votat: 2 4.3%
 • Ngu

  Votat: 9 19.6%
 • Bebw

  Votat: 9 19.6%
 • Endrra

  Votat: 2 4.3%
 • Vie

  Votat: 3 6.5%
 • Deliriummind

  Votat: 2 4.3%
 • Didi

  Votat: 2 4.3%
 • Legally_sweet

  Votat: 3 6.5%
 • Marla

  Votat: 3 6.5%
 • Alesia

  Votat: 6 13.0%
 • Mayada

  Votat: 1 2.2%
 • Amara la Negra

  Votat: 7 15.2%
 • Ivy

  Votat: 1 2.2%
 • Sensual

  Votat: 1 2.2%
 • Jana80

  Votat: 1 2.2%
 • Robin

  Votat: 0 0.0%
 • Tironcja

  Votat: 0 0.0%
 • Dorina

  Votat: 7 15.2%
 • Sofia

  Votat: 0 0.0%
 • Arya

  Votat: 0 0.0%
 • Hera

  Votat: 3 6.5%
 • Lovely

  Votat: 0 0.0%
 • Arfenilla

  Votat: 1 2.2%
 • Soulmind

  Votat: 3 6.5%
 • Vajza

  Votat: 14 30.4%
 • Elle

  Votat: 1 2.2%
 • Landa 1

  Votat: 0 0.0%

 • Totali i votuesve
  46
 • Poll closed .

Baboon

FALEMINDERIT!
Pse kot është shume plot madje. Dhe pse jane tema pa pike interesi ka te beje me te drejten e autorit.

Te flasim te drejten sme pelqejne fare keto tema merr nga ky forum coji ke forumi tjeter apo merri nga forumi tjeter silli tek ky forum pasi quhet vjedhje si dhe personi duket jo kreativ. Sa mire kerkoni burimin kur hapet 1 teme ashtu duhet te beni dhe per keto temat e kopjuara sa andej e ketej.

Mgjate si ta keni, beni si te doni. Dhashe opinionin tim meqe the sa kot. Asgje personale, as dua debat dhe mbi te gjitha love you all keshtu sic jeni! :)
E di une pse e bo ti kte, do me i parapri humjes ene te thush konkursi u vodh! :p :p
 

kitrra 123

plak gjufurrak
A duhet me votu vetem.miss-in apo dhe dy percjelleset ;)
 

Arditi0007

Love&Love
Si emra te degjuar kto! Dhe ti i .njifke?

Sanije quhet mama e shokut me te mire te çunit.....e votova pasi eshte shume e mire me tere femijet

Sevdije quhet mesuesja e gj. shqipe te çunit dhe goces ....e votova pasi eshte atdhetare e zjarrte...

Safete quhet mama Fete....e votova per hire te gruas pasi eshte vjehrra ime....
 
Top