Miss Forumi 2022

Kush është Miss-i ynë këtu?

 • Ngu

  Votat: 4 10.5%
 • Daisy

  Votat: 5 13.2%
 • Raniaa

  Votat: 2 5.3%
 • ViktoriA~

  Votat: 1 2.6%
 • Lise

  Votat: 4 10.5%
 • Endrra

  Votat: 3 7.9%
 • Ledia

  Votat: 12 31.6%
 • Desa

  Votat: 8 21.1%
 • Narta

  Votat: 2 5.3%
 • Rrelse

  Votat: 7 18.4%
 • Mia

  Votat: 3 7.9%
 • Vajza

  Votat: 3 7.9%
 • Nevertiti

  Votat: 2 5.3%
 • Soulmind

  Votat: 5 13.2%
 • Princesha

  Votat: 0 0.0%
 • Bebw

  Votat: 12 31.6%
 • Yara

  Votat: 1 2.6%
 • Sunflower

  Votat: 1 2.6%
 • Vip

  Votat: 2 5.3%
 • Arfenilla

  Votat: 1 2.6%
 • Robin

  Votat: 2 5.3%

 • Totali i votuesve
  38
 • Poll closed .
E mirë po e mbyllim sot këtë sondazh 😂
Fituesja është mamita ime @Ledia 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Urime o bukuri ,ta dua shpirtin 🥰♥️♥️♥️♥️♥️
PS: ky forum ka femrat më të bukura 🤍🤍♥️🤍♥️♥️🤍
Urime @Desa lady Diana të them unë ty ♥️♥️♥️♥️
@Rrelse ylli ♥️♥️♥️
@Soulmind shpirtmendje ♥️♥️♥️♥️
@Daisy lule ♥️♥️♥️♥️♥️
ju kam xhan të gjithave që ishit pjesë e këtij sondazhi ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
 
E mirë po e mbyllim sot këtë sondazh 😂
Fituesja është mamita ime @Ledia 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Urime o bukuri ,ta dua shpirtin 🥰♥️♥️♥️♥️♥️
PS: ky forum ka femrat më të bukura 🤍🤍♥️🤍♥️♥️🤍
Urime @Desa lady Diana të them unë ty ♥️♥️♥️♥️
@Rrelse ylli ♥️♥️♥️
@Soulmind shpirtmendje ♥️♥️♥️♥️
@Daisy lule ♥️♥️♥️♥️♥️
ju kam xhan të gjithave që ishit pjesë e këtij sondazhi ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ou? kam fitu dhe une? :D Ca qefi! U gezonka robi dhe me shemtine :p


@Ledia Dhe @Bebw Urime te dyjave! :love: Qofshi te bukura gjithmone si fizikisht dhe shpirterisht! <3
 
E mirë po e mbyllim sot këtë sondazh 😂
Fituesja është mamita ime @Ledia 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Urime o bukuri ,ta dua shpirtin 🥰♥️♥️♥️♥️♥️
PS: ky forum ka femrat më të bukura 🤍🤍♥️🤍♥️♥️🤍
Urime @Desa lady Diana të them unë ty ♥️♥️♥️♥️
@Rrelse ylli ♥️♥️♥️
@Soulmind shpirtmendje ♥️♥️♥️♥️
@Daisy lule ♥️♥️♥️♥️♥️
ju kam xhan të gjithave që ishit pjesë e këtij sondazhi ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Mos e mbyll se dua te protestoj😁
 
Te kjo tema paskam harru me votu 🫣

Ja urime ju qe fituat, ju qe nuk fituat edhe pse jeni te bukura,dhe juve qe sjeni por ndiheni te bukura :p
 
Top