Mesime apo Tutorials te ndryshem per Astrologji dhe tarot

astrotarot

Antarë
Shpesh kam shume pune profesionale qe duna mi kry....e pak kam kohe mu argetu. po momentin qe duna mu argetu...hi mesoj per astrologji ose tarot.

ka Libra anglisht ne PDF per te dyjat te cilat kam me KG hahaha. edhe i lexoj shpesh.

mandej osht YOUTUBE.com

aty ki sene te mira
Tarot lessons, tarot readers poashtu edhe per Astrologji ki mesime te ndryshme
per aspektet, transitet, interpretimin e ndryshem te natalchartit spo di per ata qe kane qef ka shume sene.

edhe ni send....krejt njerezit me nifar menyre e dojne parashikimin e nje sendi...po veq hala se kane te interpretuar mire prej dikujt qe din.

Leader is to be followed if he knows how to lead.


tjeterghere sende tjera.

E se shpejti do ta hapi ni forum me sende edhe ma te ronda per astrologji edhe tarot...se spo ka te shqiptaret....

shkijet e kroatet shume te forte ne keto sende...duhet me punu edhe na.

se edhe na kemi komunitet qe ka qef ne sende spirituale dhe mistike apo jo.
 
Top