Mediat serbe reagojnë ashpër ndaj flamurit shqiptar në Kuvendin e Maqedonisë

legjenda

Tetova
Kryetari i zgjedhur i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi ka vendosur flamurin shqiptar në zyrën e tij në Kuvend. Menjëherë pas këtij veprimi kanë reaguar ashpër mediat serbe
Media e Beogradit, “b92” ka raportuar për këtë vendosjen e flamurit shqiptar në zyrën e kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, transmeton Express.

“Xhaferi në kabinetin e tij ka sjellë dy flamuj, atë të Shqipërisë dhe të Maqedonisë. Ato i ka vendosur në afërsi të pikturës së Nikola Martinoski”, shkruan kjo media.
18839066215909b60f0bcaf242721499-v4-big_1493815484-8354586.jpg
http://www.gazetaexpress.com
 
Top