Me Ne Fund

Ghost

Anëtar i Nderuar
ثshtë arrestuar i shumëkërkuari nga Tribunali i Hagës, Radovan Karagjiq

"Këshilli për Mbrojtjen Nacionale i Serbisë ka bërë të ditur se është arrestuar i akuzuari për krime lufte nga Tribunali i Hagës, Radovan Karagjiq. Siç thuhet në njoftimin e Presidencës serbe në një aksion të shërbimeve serbe të sigurisë, ish lideri i serbëve të Bosnjës, Karagjiq, është lokalizuar dhe më pas arrestuar.":pepe:
 
Top