• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Më lërë në qetesin time!

dangerous

Anëtar
Më shtyri konflikti virtual i dy pjesëtarve të fv, pa emra, që të hap këtë temë.

Nqs nuk i pergjigjet rregullores të fshihet pas 4 orësh.
.
.
.
Po filloj unë :

Më lëre të qetë ose më blloko hyrjen.
 

dangerous

Anëtar
Nqs nk kam dëshirë të bashkbisedoj më ty, thuaj larg e larg, bjeri nga Kina e po nk mori vesh thuaja dirkt - a bën apo je.... 🤣🤣🤣
 
Top