Me ke do te deshironit te uleni ketu dhe te diskutoni per ore te tera?

Une sot qenkam ne humor te mire. Kshuqe kush do me bo muhabet bujrum 😝
 
Ikim, të bëj disa biskota unë ndërkoh që pijm ndonjë çaj 😍
Long Weekend Swimming GIF by AshleyBlanchette

Oooooo,po press
 

Konkursi Letërsisë

  • 1-Brenga ime dashuri

    Votat: 7 41.2%
  • 2-Botë e mjerë

    Votat: 4 23.5%
  • 3-Shitësja e farave

    Votat: 6 35.3%
Back
Top