Lufta e Irakut!

Titulli: Lufta e Irakut!

Ricky_ch paske urrejtje per perendimin.
Nuk e di cfare qellimi ke dhe ku e ke mesuar dhe pse I beson indoktrinimit qe ke marre, por je gabim!
Ne asnje lufte ska te fituar, ka vetem 2 kategori, viktimat dhe njerezit si ty qe flene ne shtratin e tyre ne darke e pa e njohur realitetitn ju pelqen te paragjykojne e perfshihen siperfaqsisht ne distance.
Ti e gjith ata qe mendojne si ty e keni gabim!

NESE DONI TE NJIHNI REALITETIN PERFSHIHUNI NE TE !
 
Pe: Titulli: Lufta e Irakut!

Ricky_ch paske urrejtje per perendimin.
Nuk e di cfare qellimi ke dhe ku e ke mesuar dhe pse I beson indoktrinimit qe ke marre, por je gabim!
Ne asnje lufte ska te fituar, ka vetem 2 kategori, viktimat dhe njerezit si ty qe flene ne shtratin e tyre ne darke e pa e njohur realitetitn ju pelqen te paragjykojne e perfshihen siperfaqsisht ne distance.
Ti e gjith ata qe mendojne si ty e keni gabim!

NESE DONI TE NJIHNI REALITETIN PERFSHIHUNI NE TE !

Edhe unë s'po mundem të besoj se akoma ka trushpërlarë.
 
Back
Top