• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Live nga karantina

Katil

Antarë i Respektuar
Jam ktu,në ditën e 39 të vetizolimit tim në karantinë dhe ju bëj me dije se sitauata paraqitet shum e qetë, në kte hapsirë mund të ndani eksperiencën tuaj ditore live nga karantina.
 
Top