Ligjit Për Falimentimin

WxP

Staf në FV.AL
Subject: IFC / Banka Botërore _Mbi Udhëzuesin e Ligjit "Për Falimentimin"


Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC), pjesë e Grupit të Bankës Botërore (WBG), në kuadër të projektit “Zgjidhja e Borxhit dhe Dalja nga Biznesi” ka hartuar Udhëzuesin e Ligjit “Për Falimentimin”, të cilin e gjeni të bashkëlidhur në format elektronik në dy gjuhë.
 

Attachments

 • Udhezuesi_ALB VERSION_2021.pdf
  882.1 KB · Shikime: 4
 • The Guide_ENG VERSION_2021.pdf
  886.9 KB · Shikime: 0

Konkursi Letërsisë

 • 1-Kur flet shpirti.

  Votat: 4 28.6%
 • 2-Buzëqeshje Maskuar.

  Votat: 7 50.0%
 • 3-Jam femër.

  Votat: 2 14.3%
 • 4-Je ti Nënë.

  Votat: 0 0.0%
 • 5-Ne duart e kohes.

  Votat: 1 7.1%
Back
Top