Kurti e shijon atmosferën në Sunny Hill, bën fotografi dhe video në natën përmbyllëse

Albin-Kurti.jpg


Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, nuk e ka lëshuar rastin që të marrë pjesë në natën përmbyllëse të festivalit ndërkombëtar Sunny Hill, që u mbajt nga data 4 e deri më 7 gusht në Parkun e Gërmisë në Prishtinë.
Duket se Kurti e shijoi në maksimum atmosferën e krijuar natën e kaluar.
Ai i publikoi pamjet e realizuara nga telefoni i tij në rrjetet sociale.
Madje kreu i qeverisë u pa të bënte fotografi dhe video dhe Sunny Hill.
Për katër ditë në këtë festival, pati një numër të madh të pjesëmarrësve.https://klankosova.tv/
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Edhe Kurti është njeri që shijon jetën. S’ka gjë për të fshehur edhe pse shumica e mbajnë jetën private të fshehur.

p.s. më ngjason me Justin Pierre James Trudeau kështu pa truproje 😀
 
Top